Wie zijn wij?

2Residence.com is een samenwerkingsproject van makelaardij kantoren in Nederland en Spanje. Wij zijn lokale partnerschappen aangegaan met betrouwbare partijen in de regio´s waar wij opereren.

Nederland:

Leo van den Akker van Content Homes heeft jarenlange ervaring in de media wereld en is sinds 5 jaar actief in de internationale makelaardij. Hij staat voor u klaar in Nederland om u de nodige uitleg te verschaffen wat betreft uw wensen. Indien u een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt vanuit nederland is Leo u eerste aanspreekpunt. Leo spreekt vloeiend Engels en Duits,

Reinier van der Eeze van Home Exposure Marbella is sinds 2006 werkzaam in de vastgoedsector in zuid Spanje. Hij kent de lokale markt op zijn duimpje en begeleidt klanten ter plekke bij het selecteren, bezichtigen en aankopen van hun tweede woning. Hij heeft een uitgebreid netwerk van profesionals die alle ondersteunende diensten kunnen leveren. Indien er een dienst is die niet geleverd kan worden binnen dit netwerk ondersteunt hij u bij het vinden van de juiste mensen. Reinier spreekt vloeiend Spaans, Engels en Duits.

In Frankrijk, Italië en de overige gebieden van Spanje werken wij samen met verschillende betrouwbare vastgoedbureau´s die u van start tot finish kunnen begeleiden. Wij staan in voor onze partners, zij hebben allen een uitstekende track record. Wat u ook zoekt wij kunnen u helpen!