Services

Het belangrijkste voor ons als makelaars is dat onze klant de vakantie woning van zijn/haar droom vindt en zich daarbij goed ondersteunt voelt door ons en nimmer onder druk gezet voelt. Het is onze belofte aan u dat we u bij het hele proces begeleiden, ondersteunen en adviseren. Op wat voor gebied dan ook. Wij begrijpen dat het voor u lastig is om een belangrijke beslissing te nemen in een vreemd land met een vreemde taal en een andere cultuur.

Onze belangrijkste services zijn:

  • zoekservice: wij zoeken tot we het gevonden hebben en filteren al het niet interessante uit het inmense aanbod, alles in samenspraak met u. Naast ons aanbod op de website hebben wij via samenwerkingen toegang tot duizenden andere woningen, voor ieder wat wils!
  • onafhankelijk aankoopadvies: het overgrote deel van ons aanbod bieden wij aan via derden zodat wij u onafhankelijk kunnen adviseren. In het geval wij bij een woning ook de eigenaar vertegenwoordigen vetrellen wij u dat
  • in contact brengen met de juiste vakmensen: wij brengen u in contact met advocaten, aannemers, notarissen etc. Wij gaan met u mee naar afspraken met deze mensen indien u dat op prijs stelt
  • After-sales service: Na de aankoop begint vaak een periode dat er veel geregeld moet worden en daar kan u alle hulp bij gebruiken. Wij kunnen u helpen de woning te meubileren, het aansluiten van elektriciteit en water, het inschrijven bij de vereniging van eigenaren en allerlei andere zaken. Daarnaast blijven wij u aanspreekpunt als u vragen of problemen heeft, wij zullen u proberen te helpen.
  • Sleutelhouder en verhuur-service: Indien u de woning wilt verhuren om extra rendement te bereiken kunnen wij de marketing voor u organiseren en gasten verwelkomen. Wij zoeken de huurders en kunnen ook door u aangeleverde contacten/vrienden verwelkomen. Klusjes en schoonmaak regelen wij!

Overige services:

Wij leveren op maat service, ieder persoon heeft andere diensten nodig en wij doen ons best om de diensten die u kunnen helpen mbt tot uw tweede woning in het buitenland te leveren naar uw tevredenheid. Zo kunnen wij de taalbarriere helpen overbruggen, helpen bij het organiseren van uw reis (vluchten, huurauto etc.), hulp bij het afsluiten van hypotheken en verzekeringen, legale ondersteuning, NIE nummers voor u aanvragen en nog veel meer diensten leveren.

Benader ons voor vragen wat betreft specifieke diensten die u nodig heeft.