Woonboerderij Toscane

Overzicht

ID: #3893
Prijs: € 1,680,000
Type: Boerderij
Locatie: Italië
Badkamers: 5
Slaapkamers: 5
Oppervlakte: 312m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Woonboerderij ” Le Contesse ” te koop in Toscane – is een luxe landhuis in Toscane , gelegen op de hellingen van de berg Cetona en omvat de belangrijkste boerderij en een charmante huisje op een totaal van 368 vierkante meter . Omringd door een romantische tuin waar er druif pergola’s , jasmijn , en kleine doolhoven van lavendel en rozen aanwezig zijn. Mediterrane planten zijn het frame voor een mooi zwembad, met groen en gouden mozaïeken . De boerderij en de tuin zijn volledig ontworpen en door de Designers Guild geleverd .

plaats
De boerderij te koop is gelegen in een zeer geïsoleerde ligging op de hellingen van de berg Cetona op een unieke en zeer gewilde locatie . Onder de prachtige steden San Casciano dei Bagni , Cetona en Sarteano , is het pand gelegen op het weelderige en spectaculaire platteland, op slechts een paar minuten van de snelweg A1 en Chuisi Chianciano Terme treinstation. Lokaal kunt u een bezoek brengen aan mooie steden zoals Montepulciano , Pienza , Montalcino en Orvieto . U kunt de grote steden zoals Rome , Florence en Perugia ook gemakkelijk en snel te bereiken . Tot slot , als je komtt om te revitaliseren , de kuuroorden van San Casciano dei Bagni , Chianciano Terme , Bagni San Filippo en Bagno Vignoni liggen op slechts een paar kilometer .

beschrijving
Prestigieuze boerderij, volledig gerenoveerd te koop in Toscane . Grote zorg is besteed om veel van de oorspronkelijke kenmerken en materialen te behouden en om de oorspronkelijke kenmerken en charme van een typisch Toscaanse boerderij te behouden . Prachtig en slim ontworpen door de Designers Guild. De prestigieuze boerderij te koop ligt in een uniek landschap , omgeven door een mooie en goed onderhouden tuin met een prachtig zwembad omzoomd met groene en gouden mozaïeken , die de kleuren van het landschap weerspiegelt en stralen van de zon .

Het hoofdgebouw bestaat uit een totale oppervlakte van ongeveer 350 vierkante meter verdeeld over twee niveaus en intern als volgt ingedeeld :
Op de begane grond : een grote hal , twee heldere aangrenzende kamers met een woonkamer , waarvan er een als middelpunt , een prachtige open haard , terwijl de andere kamer kan worden gebruikt als een studie . Er is ook een grote keuken met eethoek en bijkeuken . Vanuit zowel de keuken en de woonkamer is er toegang tot een mooie pergola . Alle andere kamers hebben toegang tot de tuin ook.
Vanaf de ingang , een paar stappen , wat leidt tot een iets hoger niveau , is de eerste dubbele slaapkamer met badkamer ensuite .
Een andere trap leidt naar het slaapgedeelte waar er een gezellige lounge met Franse deuren die nog steeds in een karakteristieke portiek typische Toscaanse boerderijen , twee slaapkamers en twee badkamers en een zeer ruime slaapkamer met badkamer ensuite .
Dicht bij de boerderij , vlak voor het zwembad ligt een gezellig bijgebouw dat beschikt over : een slaapkamer , een kleine keuken en een badkamer met douche .

Bewoonbare oppervlakte : 312

Badkamers :: 5
Kamers : 5

Staat van onderhoud
De boerderij te koop in Toscane is in een uitstekende ‘move in’ ​​conditie. Extern zijn er stenen en bakstenen gevels , terwijl intern de originele tegelvloeren en houten balken plafonds met gebleekte terracotta tegels zijn behouden . Het pand is volledig ontworpen en door de Designers Guild geleverd .

nutsbedrijven
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig en functioneren. De verwarming wordt geleverd door een ondergrondse gas GPL tank . Er zijn twee ketels , een gewijd aan de boerderij , en een voor de verwarming van het zwembad . Er is een telefoonlijn aanwezig met ADSL en satelliet-tv .

Algemene voorzieningen

  • Centrale verwarming
  • Gerenoveerd
  • Goed onderhouden
  • Internet
  • Privé tuin
  • Privé zwembad
  • Uitzicht vallei
  • Verwarmd zwembad

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

14