Villa/B&B Toscane

Overzicht

ID: #6254
Prijs: € 1,200,000
Type: Boerderij
Locatie: Grosseto
Badkamers: 11
Slaapkamers: 11
Oppervlakte: 450m2
Beoordeling:

Korte beschrijving

Toscane – binnen de gemeente Manciano en op slechts een paar kilometer van de prestigieuze Terme di Saturnia , ‘ Milly ‘ is een unieke periode van verblijf dat volledig is gerestaureerd en heeft een commerciële oppervlakte van ongeveer 385 vierkante meter en een bijgebouw van 65 m² , een zwembad en het omliggende park dat volledig is omheind en heeft een oppervlakte van 7800 vierkante meter . Deze prestigieuze residentie zal zich even goed lenen voor gebruik als een prachtig prive-woning of als een luxe huis met een op dat moment gevlogen B & B. De onroerend goed te koop is compleet met al zijn meubels en apparatuur.
plaats

Manciano is een Italiaanse stad in de provincie Grosseto met ongeveer 7600 inwoners . Het is ongeveer 60 km van de hoofdstad , op 18 km van Pitigliano en op 40 km van Orbetello en de berg Argentario . Het gerenommeerde centrum van Saturnia , met zijn exclusieve luxe spa’s , is slechts 15 km afstand. De oude stad van Manciano , gelegen op ongeveer 450 meter boven de zeespiegel staat op een heuvel met uitzicht op de vlakte aan de ene kant , de Albegna vallei aan de andere en de ‘ omgeving del Tufo ‘ , gekenmerkt door zijn opvallende rots nederzettingen , dorpen en middeleeuwse vestingwerken . De woning is gelegen in de gemeente Manciano , dicht bij de SP 35 weg en weg van de belangrijkste stad met al zijn belangrijkste voorzieningen ongeveer 3,5 kilometer . De woning is ondergedompeld in een prachtige landelijke omgeving met uitzicht op het zuiden van de ‘ Valle del Fiora ‘ en 180 graden uitzicht over de natuurlijke omgeving wordt gekenmerkt door typische Toscaanse heuvels gemengd met grote bosgebieden verspreid over het gebied. Het pand, met zijn benijdenswaardige locatie , is gemakkelijk te bereiken elk moment van het jaar dankzij de toegangsweg . U kunt genieten van de privacy en de rust van de woning, terwijl op hetzelfde moment dicht bij de voorzieningen die worden aangeboden door de stad Manciano .
beschrijving

Deze exclusieve woning bestaat voornamelijk uit een prestigieuze oude boerderij die volledig is gerenoveerd . Gelegen over drie verdiepingen heeft een totale oppervlakte van 385 m². zoals hieronder aangegeven :
 
Begane Grond ( . 163,00 m² ) – De hoofdingang bevindt zich aan de zuidkant van het pand van waaruit u toegang tot een grote centrale ingang. Dit leidt dan tot een studie / bibliotheek met open haard , een grote woonkamer in een keer voormalige stal , een eetkamer met open haard , een volledig uitgeruste keuken , een tweepersoons slaapkamer met open haard , en een kleinere slaapkamer , twee badkamers , waarvan een met een douche . Het pand, met zijn lichtjes gespreid niveaus , geeft je een echt gevoel van beweging om de verschillende woongebieden binnen de eigenschap dat maakt het onderscheiden van de standaard lay-out van andere vergelijkbare woningen . Extern , direct grenzend aan het gebouw , zijn er twee prachtige buitenverblijven die het pand aan te vullen , een grote veranda van 65,00 vierkante meter aan de oostkant en een ruim overdekt terras met pergola aan de andere . Eerste verdieping ( 118,00 m². ) – Toegang tot de eerste verdieping is door middel via een gemakkelijke trap bij de hoofdingang . Dit leidt dan tot een hal en toegang tot vijf slaapkamers, elk waarvan een met een eigen badkamer . Tweede verdieping ( 34,00 m². ) – De tweede verdieping van het pand, toegankelijk via een korte trap en heeft een zolder appartement bestaande uit een woonkamer met open haard , een slaapkamer en een badkamer . Er is ook een kleine zolder van ongeveer 5,00 m². In de buurt van de boerderij is een gerenoveerd bijgebouw met een totale oppervlakte van 65 m² commercieel wordt ontwikkeld over een niveau en bestaat uit drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer , een balkon en een eigen ingang . Het invullen van het pand zijn het volledig gesloten exclusieve terrein met een totale oppervlakte van 7800 vierkante meter . Dit is inclusief een parkeerplaats , een prachtig groen park met uitzonderlijke aandacht voor detail . Hier vindt u paden , diverse planten en bomen typisch voor het Middellandse-Zeegebied te vinden, drie rozentuinen , drie tuinhuisjes en een zwembad van 13 x 7 meter en die perfect is geïntegreerd in de ruimere omgeving van het pand. Superficie utile : ( 405 | netto- oppervlakte ” )
Vani : ( 21 | kamers ” )
Bagni : ( 11 | badkamers ” )
Camere : ( 11 | slaapkamers ” )

Algemene voorzieningen

  • Bed and breakfast @en
  • Centrale verwarming
  • Gerenoveerd
  • Goed onderhouden
  • Prive parkeerplek
  • Privé tuin
  • Privé zwembad
  • Uitzicht dorp
  • Uitzicht vallei

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *