Villa Porto Santo Stefano

Overzicht

ID: #5560
Prijs: € 3,000,000
Type: Villa
Locatie: Grosseto
Badkamers: 6
Slaapkamers: 7
Oppervlakte: 450m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Luxe villa te koop in Porto Santo Stefano – Monte Argentario . De villa van ongeveer 450 m²  is gelegen in een van de mooiste baaien van de Argentario met een adembenemend uitzicht op de eilanden Giglio en Giannutri en heeft een grote tuin. De villa bestaat uit: woonkamer met open haard , grote keuken , 5 slaapkamers en 3 badkamers . De woning beschikt over twee bijgebouwen , een met twee slaapkamers en een badkamer , en een kamer met een badkamer, een woonkamer en een kitchenette . Quote van het consortium strand van Cala Piccola ( een paraplu met 4 bedden) . Parkeerplaatsen en 10.000 vierkante meter tuin en terras

plaats
Monte Argentario , een van de mooiste kustplaatsen van Toscane. De villa isgelegen op een hoekperceel, die toegankelijk is vanaf de zijkant langs de schilderachtige route van Porto Santo Stefano , deze prachtige luxe villa steekt uit in de zee met een groot terras , met natuurlijke schaduw van Aleppo dennen. Vanaf het terras kunt u genieten van een adembenemend uitzicht over het eiland Giglio en Montecristo op de voorgrond een beetje ‘ meer afstandelijk. Monte Argentario is zeer goed bereikbaar met het station van Orbetello , een paar km van de internationale luchthaven Fiumicino en op minder dan anderhalf uur rijden .

beschrijving
Luxe villa te koop in Porto Santo Stefano , Monte Argentario , gelegen in de exclusieve woonwijk  Cala Piccola , met uitzicht op de eilanden Giglio en Giannutri . De villa staat op een perceel met oppervlakte van ongeveer 1 hectare  hoog boven de Middellandse Zee , met cipressen , olijfbomen , dennen, eiken en jacaranda bomen.

Aan de ene kant van de villa bevinden zich drie slaapkamers en twee badkamers op de andere kant van een grote woonkamer , een open haard, ten slotte, een keuken , twee slaapkamers en een badkamer .

Prive parkeerplaats met ruimte voor maximaal tien auto’s. Het project voor een zwembad is in afwachting van goedkeuring . Toegang tot de zee in de baai , rustig en beschermd , is ongeveer 5 minuten lopen en is voorbehouden aan de leden van het consortium .

Algemene voorzieningen

  • Goed onderhouden
  • Loopafstand strand
  • Prive parkeerplek
  • Privé tuin
  • Privé zwembad
  • Zee zicht

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

13