Villa Monte Argentario

Overzicht

ID: #5525
Prijs: € 1,350,000
Type: Villa
Locatie: Grosseto
Badkamers: 3
Slaapkamers: 4
Oppervlakte: 160m2
Beoordeling:

Korte beschrijving

Gelegen in dit exclusieve en zeer gewilde deel van Argentario , op zijn eigen zeer prive en afgelegen terrein ligt deze prachtige villa die geniet van een spectaculair uitzicht op zee vanaf haar prachtige grote terrassen in de schaduw van hoge dennenbomen , naar de eilanden Giglio en Montecristo .

plaats

Monte Argentario is een van de belangrijkste kustplaatsen in Toscane . Deze accommodatie is gelegen vlak bij de beroemde en spectaculaire ” Panoramica ” weg die slingert naar het nabijgelegen Porto Santo Stefano en ligt in een volgroeide en volledig prive en afgelegen terrein.

beschrijving

Deze exclusieve kust woning is een villa , gebouwd in de jaren ’60 , gelegen in het midden van een mooie tuin op verschillende niveaus in totaal ongeveer 2.000 m2 , waar er verschillende struiken en hoge bomen zoals dennen , Aleppo dennen, cypressen en eucalyptus en hagen rozemarijn , aardbei , pittosporums en geraniums groeien.

Kort na de toegangspoort aan de rechterzijde vinden we de dependance , een tiental meter verderop kom je op een parkeerplaats en een beetje verder beneden , naar de andere. Aan het einde van de weg komt u bij het ​​breedste niveau van de tuin, waarhet hoofdgebouw  staat.

Het huis heeft een woonruimte op twee niveaus : een zeer mooie woonkamer met open haard en een eethoek op het hoogste niveau , een keuken groot genoeg , met uitgang op de achterkant van het huis , twee badkamers en drie slaapkamers . Twee van de drie slaapkamers hebben toegang tot een ander terras met zonnezeilen .

De woonkamer komt uit op het ruime terras dat op zijn beurt leidt naar een ander groot terras gebied, in de schaduw van dennenbomen , compleet met houtgestookte pizza-oven en barbecue. Onder het grote terras is er een taverna, een ruim en zeer praktisch gebied met een loft . Het bijgebouw , is een zeer charmant en volledig onafhankelijk klein huisje en bestaat uit een keuken , een slaapkamer met een klein balkon , een badkamer en een woonkamer met open haard . Netto oppervlakte : ( 130 )
Kamers : ( 10 )
Badkamers : ( 3 )
Slaapkamers : ( 4 )

Algemene voorzieningen

  • Carport
  • Open haard
  • Privé tuin
  • Privé zwembad
  • Zee zicht

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

12