Villa El Madroñal

Overzicht

ID: #2030
Prijs: € 2,950,000
Type: Villa
Locatie: Costa del Sol
Badkamers: 4
Slaapkamers: 5
Oppervlakte: 454m2
Beoordeling:

Deze mooie familie villa ontworpen door een lokale architect en biedt een spectaculair 200 º uitzicht over de golfbaan naar de zee , Gibraltar en Afrika .

Prive oprijlaan
Men arriveert bij dit prachtige huis door een antieke stijl smeedijzeren automatische toegangspoort langs de prive met de hand gelegde stenen oprit naar een charmante binnenplaats versierd met een centrum fontein , bloemen en aromatische planten .

Begane grond
De villa bestaat uit een prachtige gewelfde hal met Imposante antieke open haard en deur naar de hal met garderobe. De hal biedt een mooi uitzicht op de binnenplaats . De elegant ingerichte ruime woonkamer met houten balken, hand beschilderde gewelfde plafonds en open haard leidt naar een aparte eetkamer met gebeitst hout gewelfde plafonds en een mooie erker .

Zowel de woonkamer en eetkamer hebben toegang tot uitgestrekte terrassen met een prachtig uitzicht op zee. Het terras met eetkamer is overdekt en is uitgerust met een open open haard / BBQ. De volledig ingerichte keuken bestaat uit lichte open ruimte , smaakvolle neutrale inrichting en de hoogste kwaliteit uitrusting en aparte wasruimte met eigen ingang. Ook op dit niveau zijn een bibliotheek / tv-kamer met open haard en een ruime en-suite slaapkamer met een heerlijk terras .

Boven is de prachtige en prive-en- suite slaapkamer met twee balkons met een spectaculair panoramisch uitzicht op de zee en het schitterende landschap.

De tuin en het lagune vormig zwembad zijn zorgvuldig ontworpen om te passen bij de schoonheid van de natuurlijke omgeving met veel oude kurkeiken en olijfbomen , evenals liberale gebruik van subtropische planten en mediterrane bloemen.

Gastenverblijf
Naast het hoofdgebouw is een mooie onafhankelijke 1 slaapkamer en-suite gastenverblijf uitgerust met eigen keuken .

Algemene voorzieningen

  • Air conditioning h/c
  • Alarm
  • Beveiliging
  • Privé tuin
  • Privé zwembad
  • Terras
  • Uitzicht vallei
  • Zee zicht

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart