Uniek landgoed Perugia

Overzicht

ID: #2942
Type: Landhuis
Locatie: Italië
Badkamers: 7
Slaapkamers: 11
Oppervlakte: 2500m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Prestigieuze landhuis te koop in Umbrië met een hoge historische waarde gelegen nabij de stad Perugia . Het hoofdgebouw heeft een oppervlak van 2.500 vierkante meter , terwijl de totale oppervlakte van het landgoed , waaronder een aantal bijlagen , huizen en extra kamers is van ongeveer 2.500 vierkante meter . De woning beschikt over 11 ha grond waarvan 6 gebruikt als park.

plaats
Deze prestigieuze woning is in een zeer goede locatie in het hart van Umbrië, vlakbij Perugia . De strategische ligging maakt het mogelijk om verschillende steden zoals Assisi , Spoleto , Siena , Florence en Rome , bekend om hun historische , artistieke en religieuze betekenis gemakkelijk te bereiken .

beschrijving
De kern van het landgoed is ongetwijfeld het prestigieuze landhuis dat in het midden ligt , in een dominante positie , omgeven door het land en de bijgebouwen.  Het ontwerp van het huis is te danken aan een gerenommeerde architect, geïnspireerd door de Romeinse en Toscaanse zeventiende en achttiende -eeuwse stijl , opnieuw uitgevonden zij het op een innovatieve manier .

De stenen toren , die werd samengevoegd met het reeds bestaande gebouw , heeft een panoramisch uitkijkpunt van waaruit het mogelijk is om een unieke en suggestieve uitzicht over genieten van de prachtige omringende vlakte en heuvels tot aan Assisi , Perugia en het Trasimeno meer.

Het hoofdgebouw is omgeven door een tuin in Italiaanse stijl en een park waarin fonteinen , een zwembad , een vijver voor zwanen , een tuinhuisje , een klein amfitheater en een waterput.  Het landgoed omvat ook een boerderij , wat landbouw huizen , een oude kelder , een stal , een serre , een koeienstal , een varkensstal , een schuur en een aantal landbouwgrond.

Echter, er is geen twijfel dat het meest waardevolle deel van het pand het hoofdgebouw is . Het behoudt een betoverende sfeer gecreëerd door de vele fresco’s en decoraties van middeleeuwse en klassieke inspiratie , waarvan de wanden, plafonds , lounges , biljartkamer , een bibliotheek en een aantal slaapkamers ( elke slaapkamer heeft een eigen badkamer ) te verlevendigen.

De deuren van de zaal zijn uit de XVIII eeuw , geschilderd door de De Marchi schilder uit Perugia . Veel kamers hebben een kostbare marmeren open haard en de veranda is geplaveid met terracotta en majolica van Deruta .

Netto oppervlakte : ( 2450 | ” )
Kamers: ( 77 | ” )
Badkamers : ( 14 | ” )
Slaapkamers : ( 11 | ” )

Staat van onderhoud
Het landgoed is goed onderhouden .

nutsbedrijven
Het landgoed wordt geleverd door alle nutsvoorzieningen.

Kadastrale gegevens
Onder verificatie.

Eigendom Details / EVO
Het landgoed is in de naam van een persoon .

Potentiële Landgebruik
Het landgoed is een ideale luxe verblijf en prestigieus huis , maar het kan ook worden gebruikt als een relais die uniek zou zijn in Umbrië .

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart