Uniek kasteel Gers XIII-XV

Overzicht

ID: #244
Prijs: € 1,260,000
Type: Kasteel
Locatie: Frankrijk
Badkamers: 2
Slaapkamers: 5
Oppervlakte: 400m2
Beoordeling:

Een mooi kasteel uit de XIII en vijftiende eeuw, bijna volledig gerestaureerd, met ongeveer 400 m² bewoonbare oppervlakte en met de mogelijkheid om ongeveer 650 vierkante meter meer toe te voegen door het herstel van de vloeren in de belangrijkste toren (waar vele historische elementen werden gehouden) . Vanaf deze toren, is het panoramische uitzicht op de Gers vallei uitzonderlijk!  Het kasteel bevat ook 6 ha park, een pension of conciërgewoning in een toren (ongeveer 100 m²), een bijgebouw, een garage. De begane grond van het kasteel heeft een mooie en grote eetkamer en het beneden niveau heeft een grote speelkamer of zomer woonkamer en een grote kelder. Een must-see.  Op slechts 1uur van Toulouse en in de buurt van Auch, dit unieke kasteel “Gascon” is voor de liefhebbers van: dit Franse gebied van Le Gers, de geschiedenis en oude stenen!

Beschrijving ( hoofdgebouw)
Kamers: 10 Netto begane grond : 400 m² ( tot 600 m² gerestaureerd op 60% in de toren ) , Verdiepingen : 2 ; Toren : 5 verdiepingen ; Grond: 6 hectare . Het huis ( in de toren buiten ) : 100 m². Olie-verwarming . DPE : D ( energieverbruik)
Begane grond : Een ruime hal entree met een mastercase , een grote woonkamer met open haard ( 71 m² ) , een eetkamer (31 m²) , een kleine woonkamer en een studeerkamer kantoor ( 34 m²) , een keuken en een bijkeuken , wc . Een oude stenen & wenteltrap in de toren van de 5 niveaus . Terras in het oostelijke deel ( 53 m² ) .
1er etage : een lange gang , wc , 4 slaapkamers , een badkamer en wc . Kamer met 70 vierkante meter in de toren .
2 ème / 3 ème etage : Kamer met 70 m² voor elk niveau in de toren ( gerestaureerde op 60 % ) .
4 ème etage : Terras met 80 m² met een uniek panoramisch uitzicht .
Tuin niveau : Een dienst , een linnenkamer , kelder , een stookplaats , een speelzaal ( 70 m² ) , wc .
Bijgebouwen : Een schuur , een werkplaats , een opslaggebouw ( 200 m²) , garage voor 4 auto’s , een mooie binnenplaats ( 390 m²) met een klein appartement ( 60 m² ) .

Algemene voorzieningen

  • Landgoed

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart