Strand woning Sardinië

Overzicht

ID: #3675
Prijs: € 310,000
Type: Apartment
Locatie: Italië
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Oppervlakte: 60m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Eerste verdieping appartement met uitzicht op zee in een van de Sardinië meest idillische plaatsen . De flat is 200 meter van het strand en van de voorzieningen ( cafe , restaurant , krant, markt)

plaats
Het Villaggio Marineledda ligt op 2 km van Porto Rotondo en aan het begin van de Costa Smeralda . De flat is 15 km ver van de haven en de luchthaven van Olbia , op 5 km van de haven van Golfo Aranci ’s . Vlakbij de luchthaven zijn veel rent-a -car , taxi service en busdiensten beschikbaar . De plaats wordt gekenmerkt door het typische bush landschap , genaamd ” macchia mediterranea ” , strand met wit zand en het typische smaragdgroene water . In de omgeving zijn veel voorzieningen en entertainment beschikbaar, bv Olbia om te winkelen, Porto Rotondo en Porto Cervo met hun glamour levensstijl. Het appartement heeft een buitengewoon zicht op zee, zwembad en twee strandstoelen met parasol gereserveerd voor het strand .

beschrijving
Het appartement is 60 vierkante meter met een balkon van 8 sm2 met prachtig uitzicht op zee .
We hebben een woonkamer met open keuken , een tweepersoonskamer en een badkamer . Vanuit de woonkamer gaat een trap naar de zolder , met twee slaapkamers en 1 wc .

Staat van onderhoud
Gebouwd in vroegse ’80 . Binnen in de woning is in een goede staat met eenvoudige afwerking en fittingen.

nutsbedrijven
De woning is voorzien van water, gas en energie . Het maakt deel uit van het ” Consorzio Golfo di Marinella ” dat het onderhoud van groene zones , straten en stranden bieden .

Kadastrale gegevens
De flat is gebouwd door middel van regelmatige bouwvergunningen en de situatie is volledig geregeld .

Eigendom Details / EVO
De eigenaar is een vastgoedbedrijf. Er is BTW verschuldigd op de kadastrale waarde van het onroerend goed,10% of 4 % voor degenen die officiële residentie te verkrijgen in het arrondissement waar de woning is gelegen binnen 18 maanden na de ondertekening van de akte van verkoop .

Potentiële Landgebruik
Het huis kan worden gebruikt als een zee – huis voor de zomervakantie of te huur in de niet- gebruik periode.

Algemene voorzieningen

  • Gedeeld zwembad
  • Gedeelde tuin
  • Loopafstand strand
  • Vlak bij uitgaansgelegenheden
  • Vlak bij voorzieningen
  • Zee zicht

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

12