Stijlvolle villa, El Madroñal

Overzicht

ID: #220
Prijs: € 5,500,000
Type: Villa
Locatie: Costa del Sol
Badkamers: 6
Slaapkamers: 6
Oppervlakte: 1016m2
Beoordeling:

Gelegen in El Madroñal , een prestigieuze , gated , kurkeiken en pijnbomen beboste residentiële gemeenschap op een 15min rijden van Puerto Banus is dit absoluut prachtige villa , omgeven door bomen en aromatische planten die de kunst van het plaatsen van de juiste woning op de juiste locatie belichaamt . Het is echt een imposante woning die is mooi en smaakvol ingericht met de grootst mogelijke aandacht voor detail en is ook een oase van rust en privacy .
Imposante automaat met dubbele toegangspoorten openen naar een uitnodigende entree binnenplaats met een dubbele garage en carport voor 3 auto’s. De stroom van de hal met een open haard en dubbele hoogte plafond , door de schaduwrijke binnenplaats , de formele tuinen en het zwembad buiten , benadrukt dat dit unieke pand is een oefening in klassieke proporties . Met elegante formele kamers te geven aan een mooie keuken is er een rustige praktisch om deze nobele huis . Zowel de salon en eetkamer hebben handgemaakte open haarden en beide leiden tot de spectaculaire terrassen met zit-en eetgedeelte , evenals een ingebouwde gas BBQ . Er is ook toegang tot een charmante binnenplaats met volwassen citroenbomen en geurige planten . Verder is er een boomgaard met verschillende fruitbomen en een moestuin , evenals een secundaire keuken gebruikt voor entertainment . Elk van de 5 slaapkamer suites bestaat uit een uniek ontworpen slaapkamer en bijbehorende bad of natte ruimte. De master bedroom suite bevat een majestueuze slaapkamer met een open haard , zijn en haar kleedkamers , een studie en een state of the art badkamer. Huisvesting van het personeel , gescheiden van het hoofdgebouw , is een zelfstandig appartement met een ruime keuken , woonkamer , terras en een slaapkamer en badkamer suite .
Het adembenemende uitzicht vanaf de terrassen en tuinen rondom het pand zijn ongeëvenaard. Naar het noordoosten is de karakteristieke ” La Concha ” berg en de omringende bergtoppen , in het zuiden zijn de glinsterende Middellandse Zee en de bruisende Marbella kustlijn. Het pand combineert een gerespecteerde adres met een gemakkelijke toegang tot lokale sporten, vooral golf en tennis , wereldklasse restaurants en winkels. Gewoon 40min via de snelweg van Gibraltar en 45 minuten van de luchthaven van Malaga .

Algemene voorzieningen

  • Air conditioning h/c
  • Alarm
  • Goed onderhouden
  • Privé tuin
  • Privé zwembad
  • Uitzicht bergen
  • Uitzicht vallei
  • Zee zicht

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart