Stadswoning Umbrië

Overzicht

ID: #3133
Prijs: € 245,000
Type: Stadswoning
Locatie: Italië
Badkamers: 3
Slaapkamers: 2
Oppervlakte: 115m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Luxe onafhankelijke stadswoning in Umbrië Il Moderno . Dit exclusieve huis te koop is gerenoveerd volgens de hoogste normen , en meet ongeveer . 115 m² . op vier niveaus , in het historische centrum van Monteleone d’ Orvieto . Dit luxe huis in Umbrië is volledig gemeubileerd ( de meeste meubels zijn inbegrepen in de vraagprijs ) en klaar om verkocht te worden . Het is ook mogelijk om een grote tuin met olijfbomen planten op een paar meter afstand van het pand er  apart bij te kopen .

plaats
Het huis ligt een goede centrale locatie in het centrale plein van het stadje van Monteleone d’ Orvieto . Dit kleine stadje in de buurt van de Toscaanse / Umbrië grens is ideaal voor het bezoeken van veel van de prachtige plaatsen in dit gebied. De transport-en communicatieverbindingen zijn goed, slechts een korte rit van de centrale netwerken en de afrit van de snelweg A1 van Fabro . De stad Orvieto , met zijn prachtige kathedraal en goede wijn , is slechts een klein eindje rijden . Voor diegenen die de ontspannende geneugten van een kuuroord zoeken; San Casciano dei Bagni , met zijn beroemde kuuroord , en ook Chianciano zijn beide slechts een klein eindje rijden . De bruisende universiteitsstad Perugia ligt op ongeveer 40 minuten afstand .

beschrijving
Dit luxe herenhuis in Umbrië van 115 m² , intern en extern gerenoveerd volgens de hoogste normen , is gelegen op vier niveaus in de oude wijk van Monteleone d’ Orvieto , op slechts enkele meter van het belangrijkste plein .
De lay -out van het pand is als volgt :
Op de begane grond – entree en de woonkamer , en een kleine badkamer is onlangs opgericht in de buurt van het ketelhuis . Een trap leidt naar de eerste verdieping met een eethoek met nieuw ingerichte keuken . De tweede verdieping heeft een ruime slaapkamer en badkamer . Verder op het vierde niveau een tweede slaapkamer met badkamer. Het huis ligt op een uitstekende locatie , met uitzicht over het mooie dorpje Montegabbione .

Staat van onderhoud
Het huis is klaar om in te wonen meteen , veel renovatie is onlangs uitgevoerd . De plafonds zijn van hout en tegels , de vloer is in oude cotto , de kozijnen zijn in hout .

nutsbedrijven
De woning heeft alle belangrijke voorzieningen .

Kadastrale gegevens
Het pand is gebouwd vóór 1967 en alle werkzaamheden na die datum uitgevoerd voldoet aan de wettelijke eisen . Het pand is genoteerd aan de lokale NCEU kantoor

Eigendom Details / EVO
De woning is particulier eigendom en de verkoop van het onroerend goed is onderworpen aan een 10 % registratiebelasting als het een tweede huis , of een 3 % belasting als het wordt gekocht als eerste woning . In dat geval moet de koper binnen 18 maanden na de contracten worden ondertekend als inwoner te registreren.

Potentiële Landgebruik
Dit huis in Umbrië zou uitstekend, zowel als hoofd- huis of vakantiehuis , gezien zijn afmetingen en lage onderhoudskosten. Het zou ook goed te verhuren zijn.

Algemene voorzieningen

  • Centrale verwarming
  • Gerenoveerd
  • Goed onderhouden
  • Loopafstand voorzieningen
  • Uitzicht dorp

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart