Schitterende dorpswoning

Overzicht

ID: #3688
Prijs: € 800,000
Type: Stadswoning
Locatie: Italië
Badkamers: 3
Slaapkamers: 6
Oppervlakte: 1000m2
Beoordeling:

Korte beschrijving

Prestigieuze woning in het  historische centrum van Parrano in Umbrië.De woning heeft een tuinterraen en is deel van een historisch gebouw dat nog gedeeltelijk te herstellen is met zijn fresco’s in het bijzonder. De woning meet ongeveer 1000m ²  netto oppervlak met 30 kamers waarvan 6 slaapkamers 3 badkamers met de mogelijkheid van het verkrijgen van 6 extra slaapkamers en drie badkamers in de zolder en gebieden die werk nodig hebben. Prachtig uitzicht over het dorp en het prachtige landschap eromheen .

plaats

Het gebouw in het historische centrum bevindt zich op een uiterst strategisch punt , gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A1 van Fabro die slechts 8 km weg is gelegen van het historische centrum van het middeleeuwse Parrano met zijn beroemde spa. Vanaf hier kunt u gemakkelijk alle belangrijke en karakteristieke dorpjes en Umbrië en Toscane te bereiken . Binnen een straal van 25-30 km  vinden we plaatsen als Monteleone d’ Orvieto , Montegiove , Città della Pieve , Montegabbione en Orvieto . Grote steden zoals Perugia en Assisi liggen op ongeveer 1 uur rijden. Grotere Toscaanse steden zoals Siena en Arezzo kunnen worden bereikt in 40 minuten – 1 uur met de auto . Met een uur en een half u kunt  Rome en Florence bereiken. Het station van Fabro is slechts 6 km ver

beschrijving

Prestigieuze Luxe historische woning te koop in Umbrië met zeldzame buitenruimte voor een mooie tuin met terras , een deel van een oud gebouw volledig onafhankelijk , ongeveer 1000m ² . netto oppervlak , 30/40 kamers 6 slaapkamers 3 badkamers met de mogelijkheid van het verkrijgen van andere 6 slaapkamers en drie badkamers in de zolder en gebieden die nog restauratie nodig hebben.

Het gebouw heeft vier verdiepingen plus een zolder voor een totaal van 40 kamers , waaronder: Kelder, houtopslag , ex wiel Olie lokale garage , 11 magazijnen die voor een deel kan worden omgezet in charmante taverna’s. Drie – keuken pantry’s , zes woonkamers met prachtige open haarden, drie lokale studies – kantoor , zes slaapkamers en drie badkamers en andere onafgewerkte kamers op de zolder waar u extra slaapkamers kunt krijgen met badkamers .

Dus het gebouw heeft een groot oppervlak van meer dan 1250m2 en kan ook worden verdeeld in zones , en zelfstandige eenheden , bediend door meerdere toegangen . Karakteristieke en zeldzame buitenruimte voor een kleine maar mooie terrasvormige tuin kan worden hersteld en verbeterd . Mooi uitzicht op het dorp met zijn typische stenen huizen , torentjes en torens en op de bovenste verdiepingen kijkend op het prachtige landschap eromheen . Netto oppervlakte : ( 1000 | ” )
Kamers : ( 30 | ” )
Badkamers : ( 3 | ” )
Slaapkamers : ( 6 | ” )

Staat van onderhoud

Het historische gebouw heeft een adellijke afkomst , het moet gedeeltelijk gerestaureerd worden. Het pand behoudt alle kenmerken van een typisch paleis in het historische centrum, zoals gewelfde plafonds en houten balken deels geschilderd, betegelde vloeren en typische grit. Oude houten deuren en ramen zijn hersteld.
nutsbedrijven

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

12