Schitterend landhuis

Overzicht

ID: #3172
Prijs: € 790,000
Type: Landgoed
Locatie: Italië
Badkamers: 4
Slaapkamers: 7
Oppervlakte: 350m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
‘Villa Belvedere ‘ , een luxe villa in Umbrië te koop , gelegen op slechts enkele kilometers van het middeleeuwse dorpje Monteleone d’ Orvieto.  Een prestigieus pand dat gescheiden is en onafhankelijk van de belangrijkste historische vierhoekige stenen villa met toren die dateert uit het einde van de jaren 1800. Dit pand beschikt ook over een hectare park en een panoramisch zwembad . Deze prestigieuze villa is gelegen in een prachtige , ongerepte positie op de Toscaanse Umbrische grens.

plaats
Deze luxe “Villa Belvedere ” is gelegen in de gemeente Monteleone d’ Orvieto langs de weg die verbindt met Fabro . Het ligt op 4 km van zowel Monteleone d’ Orvieto en Fabro . In vijf minuten rijden bent u bij  Fabro treinstation en de afrit Fabro op de snelweg A1 , terwijl binnen 25-35 km , de belangrijkste steden van Umbrië en Toscane, zoals Assisi , Gubbio , Orvieto , San Casciano dei Bagni met zijn spa ( Fonteverde SPA ) , Pienza en Siena kan worden bereikt . Het dichtstbijzijnde vliegveld is Perugia Sant’Egidio ( 48 km )  die rechtstreekse vluchten naar Milaan en Londen , de laatste met Ryan Air heeft . Voor internationale vluchten , zijn er Rome Ciampino ( 154 km ) en Rome Fiumicino ( 185 km ) .

beschrijving
Het pand is een apart, zelfstandig onderdeel van deze historische villa die uit de jaren 1800 dateert . De prestigieuze villa heeft twee ingangen , zowel voor het exclusieve gebruik van het pand, waarvan een directe toegang , en de andere , een aangrenzende ingang.

De oppervlakte van deze prestigieuze villa is ongeveer 350 m² met 19 kamers, met uitzondering van terrassen , veranda en kelders .

• Begane grond : hal , woonkamer met open haard , woonkamer met deur naar het terras, dat is ongeveer 40 m² groot , zeer grote keuken , 1 badkamer (geen douche ) en 1 slaapkamer met tweepersoonsbed , en zandstenen trap naar de . bovenverdieping.
• Eerste verdieping: fresco’s kamer met zit-en eethoek , die leidt naar een overdekt terras , met uitzicht op de villa , 1 slaapkamer met tweepersoonsbed , 1 grote slaapkamer , 1 grote slaapkamer, een zeer grote badkamer met bad en douche .

Tweede verdieping en torentje : 3 kamers van ruime afmetingen ( voor gebruik als slaapkamers of ander gebruik ) en 1 woonkamer met mezzanine en een terras . Dit vloerniveau , niet volledig is afgewerkt met afwerking etc , is flexibel in zijn doel en de functie , heeft een unieke charme met zijn houten balken plafonds en een mezzanine met uitzicht op de woonkamer , en is toegankelijk via een houten wenteltrap . Er is ook een panoramisch terras van ca. 15 m², die finishing vereist .
Vanuit de woonkamer en via de wenteltrap , kan het centrum van de 4m x 3m torentje worden bereikt die spectaculaire 360 – graden panorama’s Monte Amiata , Monte Cetona , de middeleeuwse stad Monteleone en het omliggende landschap te zien is .

• Kelder : er is een 10 meter bij 5 meter diep portiek die het mogelijk maakt de toegang tot de bakstenen cross- gewelfde kelders die stichting van de villa , met multifunctionele kamers met een hoogte van 4,5 meter vormen. Daarnaast is er een gang gegraven in de grond ( tufo ) die kan gaan tot een diepte van ongeveer 2 meter komen tot een kelder als wijnkelder ;
er is ook een andere kamer , 7 x 4 meter groot , momenteel in gebruik als garage en voor opslag.

De woning is omgeven door een park met een oppervlakte van ongeveer 2500 vierkante meter waar de 11m x 5,5 m zwembad is gelegen in een zeer prive terras . De woning heeft ongeveer 1 hectare grond gebruikt als een bos en olijfgaard van 90 olijfbomen .
Bewoonbare oppervlakte : 320
Vain : 19
Badkamers :: 2
Kamers : 4

Staat van onderhoud
Villa Belvedere is gerenoveerd in 1976 met respect voor de oorspronkelijke stijl , met behoud van alle karakteristieke details, zoals de entree en de zandstenen trap met gietijzeren leuningen , receptie, cross- gewelfde plafonds , de muren met fresco’s en de kelder . Deze prestigieuze villa is in een goede staat van onderhoud , met als enige uitzondering van de derde verdieping, die nooit helemaal klaar was ( gips en vloeren ) . Uitgerust met olie verwarming in elke kamer , is er ook een gastoevoer net buiten het pand . De unieke en opvallende hoofdingang van de villa , toegankelijk vanuit de woonkamer op de eerste verdieping , wordt gekenmerkt door een drie boog portiek met betrekking tot de interne lay-out van het pand, met een overdekt terras met zijn drie bogen en gietijzer trapleuningen . Er zijn ook rood – gemetselde bogen en stenen fundering die rustig past bij de rest van de stenen gevel . Het hele pand is in goede bouwkundige staat . Het dak en de plafonds zijn in een goede staat van onderhoud .

nutsbedrijven
Alle nodige nutsvoorzieningen zijn aanwezig . Olie verwarming wordt momenteel gebruikt . Het sanitair warm water in de zomer is gegarandeerd met gebruik van boilers , zou het mogelijk zijn om de woning aan te sluiten op het lichtnet gasnet . Leidingwater wordt geleverd via de openbare watervoorziening .

Kadastrale gegevens
Het pand is geregistreerd bij de stedelijke stedenbouwkundige afwachting van registratie van het land afdeling planning .

Eigendom Details / EVO
Een particulier is eigenaar van het pand.

Potentiële Landgebruik
Deze luxe villa is ideaal als een prestigieus landhuis , maar gezien de veelzijdigheid van de omgeving leent zich goed om te worden gebruikt als een charmante locatie voor vakantieverhuur en wordt in de beste toeristische internationale circuits al vastgesteld . Aanvullende informatie kan worden verkregen bij de makelaar .

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart