Luxe boerderij Toscane

Overzicht

ID: #3414
Prijs: € 2,100,000
Type: Boerderij
Locatie: Italië
Badkamers: 8
Slaapkamers: 10
Oppervlakte: 920m2
Beoordeling:

Schitterence boerderij Toscane

Korte beschrijving

Luxe gerestaureerde boerderij te koop in Toscane . Een prestigieus pand van 430 vierkante meter met een 250 vierkante meter voormalige stal en een bijgebouw , een voormalige schuur van 240 vierkante meter en 11 hectare grond .

plaats
Pienza, kleine senese stad , is een voorbeeld van zeldzame renaissance stedelijke structuur . Gedefinieerd als de ‘ ideale stad ‘ en ‘ de utopische stad , tijdens de renaissance is hiergeprobeerd om een ​​ideale levensstijl en bestuur te realiseren. Er werd een idee uitgewerkt van de stad die concreet zou kunnen beantwoorden aan de idealen van vreedzaam samenleven tussen de burgers.  De ligging in het centrum van de Val d’ Orcia , een mooie en ongerepte vallei en de humanistische architectuur en de relatie mens – natuur die er was in de klassieke periode maakt deze stad heel speciaal. Tegenwoordig is Pienza deel van een gebied genaamd ” Artistieke , natuurlijke en culturele Park van de Val d’ Orcia ” dat het prachtige artistieke erfgoed van de vijf gemeenten die deel uitmaken hiervan bewaart : Castiglion d’ Orcia , Montalcino , Pienza , Radicofani en San Quirico d’ Orcia . Van Milaan is het ongeveer 450 km . Vanaf Rome is het ongeveer 200 km . Vanuit Florence is het ongeveer 100 km . Van Siena is het ongeveer 50 km.

beschrijving
Gelegen op 550 meter boven de zeespiegel op een heuveltop , biedt dit prachtige oude landhuis een prachtig 360 ° uitzicht over de Val d’ Orcia en op Pienza , de toren van Monticchiello , de Rocca d’Orcia en de Monte Amiata , en in de duidelijkste dagen is het mogelijk om ook de Val di Chiana zien in de richting van Cortona .

De geweldige locatie van het landhuis is gemakkelijk bereikbaar in 10 minuten van Montepulciano ( 4 km ) , Pienza (8 km ) , Montichiello ( 6 ​​km ) en Montefollonico ( 6 ​​km ) . Het landhuis heeft 11 hectare grond en bestaat uit 8 hectare van bos,  een olijfboomgaard van 450 bomen in de productie en van een park . Een 500 meter prive weg leidt naar de hoofdstraat.
Het landhuis is verdeeld over twee verdiepingen en heeft zijn oorspronkelijke kamers distributie onderhouden .

De begane grond bestaat uit een woonkamer van ongeveer 60 vierkante meter en vier kamers van 29 vierkante meter elk . De eerste verdieping omvat een klassieke ruime entree , 6 grote kamers plus badkamer . Naast het landhuis , gescheiden door een interne werf , is er een mooie stal van 250 vierkante meter . Een voormalige schuur van ongeveer 240 vierkante meter is 50 meter ver van het hoofdgebouw en kan worden omgebouwd in overeenstemming met de behoeften van de nieuwe eigenaren .

Staat van onderhoud
Het hoofdgebouw is onlangs gerestaureerd . Het tentdak is volledig vernieuwd en geïsoleerd . Alle ramen zijn vervangen met kastanje houten inrichting en driedubbel glas met frames ( luiken ) . De conservatieve werken zijn uitgevoerd met betrekking tot de Toscaanse traditie uitgevoerd . Het landhuis is van binnen op restauraties . De eigenaar hield de interne prachtige volumes te verbeteren zonder het geven van een eindbestemming .

nutsbedrijven
Alle aanwezigen . Een goed diep 70 meter levert het landgoed.

Kadastrale gegevens
De stedelijke en kadastrale situaties zijn onder controle .

Eigendom Details / EVO
Het pand is in de naam van een persoon .

Potentiële Landgebruik
Deze prachtige boerderij is nuttig voor verschillende doeleinden. Het is zeker een exclusieve verblijfplaats toe op al het jarenlange , maar ook een prachtige vakantiewoning te genieten.

Algemene voorzieningen

  • Gerenoveerd
  • Goed onderhouden
  • Privé tuin
  • Uitzicht vallei

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart