Overzicht

ID: #5688
Prijs: € 3,500,000
Type: Villa
Locatie: Italië
Badkamers: 8
Slaapkamers: 11
Oppervlakte: 2000m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Luxe villa te koop in Toscane luxe Villa Medici . In Toscane , een paar kilometer van Pisa en de zee , te koop aangeboden deze prestigieuze Villa Medici , daterend uit 1500 , volledig gerenoveerd met versierde plafonds en antieke architectonische details . De luxe villa is verdeeld over drie verdiepingen, met een totale oppervlakte van ongeveer 2000 vierkante meter , en is omgeven door een park van 8000 vierkante meter .

plaats
Deze prestigieuze huis is gelegen nabij de stad Arena Metato , een paar kilometer van Pisa en de zee . Om daar te komen moet je over de ‘ snelweg A/11 , naar Pisa Migliarino en volg de borden naar Arena Metato . Pisa en de internationale luchthaven is 10 km , de kust van Versilia 30 km , Florence 90 km .

beschrijving
De Medici Villa Arena Pisa ( nu Arena – Metato ) , is een imposant gebouw in de late Renaissance Florentijnse stijl en werd gebouwd in de tweede helft van 1500 , met Giulio de ‘Medici , Eerste Ridder in de Orde van de Ridders van St. Stephen en benoemd door Cosimo I Medici Eerste Admiraal van de vloot en Stefaniana . De prestigieuze Villa Medici is een van de weinige villa’s , gelegen in de provincie Pisa , gebouwd en bewoond door de Medici familie van Florence .

Er is niets bekend van de architect die het gebouwd heeft maar men kon de stijl van de gevel en het wapen leiden tot Francavilla , Frans-Belgische kunstenaar actief in Toscane en vooral in Pisa op dat moment . De huidige eigenaars kochten het in de vroege jaren ’70 van de vorige eeuw en hebben het volledig gerestaureerd en bindend gemaakt door de toezichthouder voor Schone Kunsten van Pisa . De villa maakt deel uit van de ‘ Italiaanse Historic Houses Association , afdeling van Toscane . De villa is ‘ verdeeld over drie verdiepingen , de meest uitgebreide wijnkelders en twee vierkante torens aan de voorzijde , met een oppervlakte van ongeveer 2000 vierkante meter.

– De begane grond , ongeveer een meter van de grond , is bereikbaar via een paar stenen trappen aan de primaire zijde en twee korte trappen versierd met terracotta steen , aan het einde. Hier vinden we :
entree, een grote en lichte woonkamer van 130 vierkante meter met hoge plafonds en een oude schouw , 9 grote kamers , waaronder de oude originele keuken met grote open haard en wastafel zowel in steen , en drie badkamers ( waarvan een behoefte herstel);
– Op de bovenste verdieping , die bereikbaar is via twee trappen vinden we :een tweede grote woonkamer , negen grote kamers ( waarvan 5 slaapkamers ) en vier badkamers , en twee terrassen van 70 vierkante meter elk .

– Tussen de begane grond en de eerste is er een entresol , waar er twee appartementen van 80 vierkante meter elk zijn, met woonkamer , keuken , een slaapkamer en een badkamer.

De villa heeft drie ingangen : de belangrijkste is aan de voorkant.
De prestigieuze villa is omgeven door een 8000 m² park met oude bomen .

Algemene voorzieningen

  • Gerenoveerd
  • Goed onderhouden
  • Open haard
  • Prive parkeerplek
  • Privé tuin
  • Vlak bij voorzieningen
  • Wijnkelder

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

13