Prestigieuze boerderij

Overzicht

ID: #3449
Prijs: € 1,380,000
Type: Boerderij
Locatie: Italië
Badkamers: 5
Slaapkamers: 4
Oppervlakte: 240m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Prestigieuze gerestaureerd boerderij  te koop in Toscane – Il Felceto Een prachtige boerderij op twee niveaus , die onlangs volledig is gerestaureerd , gelegen in de Italiaanse gemeente Cetona . Het pand van ongeveer 240 m2 heeft een prachtige tuin die is beplant met olijfbomen , een kleine wijngaard , een bowlingbaan en een zwembad . De woning is gelegen op slechts een paar km . weg van de goed bekende historische steden van San Casciano dei Bagni en Cetona .

plaats
De woning is gelegen op een prachtige locatie met een panoramisch uitzicht op de omgeving , op slechts ongeveer 3 km van het fascinerende dorpje Piazze , in het district Cetona , dat deel uitmaakt van de provincie Siena . Piazze is ongeveer 15 km van de A1 snelweg kruising bij Fabro . Er zijn vele prachtige middeleeuwse dorpjes en steden die zijn gelegen op slechts een klein eindje rijden , zoals Montepulciano Pienza , Montalcino en Orvieto . Het is ook dicht bij Rome , Florence en Perugia . En voor een ontspannen en regenerend bezoek zijn de thermale kuuroorden van San Casciano dei Bagni , Chianciano Terme , Bagni San Filippo en Bagno Vignoni slechts op een paar km afstand .

beschrijving
Prestigieuze boerderij te koop in Toscane – ll Felceto
Een fascinerend huis dat onlangs zeer goed heeft hersteld is op twee verdiepingen , die ongeveer 240 vierkante mts meet , gelegen in het district van Piazze . Het prestigieuze pand ligt midden tussen de groene glooiende heuvels van het gebied, en wordt benaderd langs een prachtig land weg die een panoramisch uitzicht , omgeven door l cipressen en groene pijnbomen. Het huis is op twee niveaus : op de begane grond is er een hal die leidt naar de gebieden woonkamer waar er een keuken , een woonkamer met een grote open haard , een eetkamer , een slaapkamer en twee badkamers . Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers , een met queen bed en eigen badkamer , twee badkamers , een studio en een bijkeuken . Een andere trap leidt naar een tweepersoons slaapkamer en een slaapkamer delen van hun eigen badkamer . Er is een ingang van een mooie pergola van de woonkamer die een prachtig uitzicht op het omliggende platteland , waaronder het meer van Trasimeno geniet. Het huis is omgeven door ongeveer 2 hectare aangelegde tuinen , die ongeveer 200 olijfbomen en een kleine wijngaard omvat . Het pand heeft ook een mooi zwembad dat is gevestigd in een prachtige ligging tussen de rustige aangelegde tuin , en een bowlingbaan .
Netto oppervlakte : ( 240 | ” )
Kamers: ( 12 | ” )
Badkamers : ( 4 | ” )
Slaapkamers : ( 4 | ” )

Staat van onderhoud
Het huis werd volledig zeer goed twee keer gerestaureerd in 2000 en de laatste in 2011 . De restauratie werd uitgevoerd met grote zorg en aandacht uitgevoerd om zoveel mogelijk van de oorspronkelijke kenmerken als mogelijk te behouden en een traditionele Toscaanse landhuis te creëren . De begane grond is geplaveid met terracotta tegels en de eerste verdieping en de slaapkamers hebben een houten parketvloer . De plafonds hebben houten balken met terracotta tegels inbetween (een traditionele Toscaanse land plafond ) en de ramen zijn gemaakt van massief hout .

nutsbedrijven
Alle diensten zijn aanwezig zoals: elektriciteit, telefoonlijn , verwarming systeem dat gpl gas gebruikt , waterleiding, twee waterputten en een schotelantenne . De laatste die is gedaan in 2011 met reguliere bouwvergunning

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart