Prachtig Kasteel, Loire Vallei

Overzicht

ID: #119
Prijs: € 915,000
Type: Kasteel
Locatie: Frankrijk
Badkamers: 9
Slaapkamers: 12
Oppervlakte: 768m2
Beoordeling:

Loire Vallei, Anjou. Prachtige accommodatie in de buurt van Saumur (Loire), waaronder een oud & hersteld “logies” van een kasteel  op drie niveaus met ca. 384 m² gebouwd. een mooie binnenplaats, een groot terras met een uniek uitzicht op de met bomen beplante tuin (6000 m²).

Het hoofdgebouw met zijn toren bestaat uit: een galerij, 2 woonkamers, twee eetzalen, een prachtige balzaal, een keuken, een bijkeuken en op de twee bovenste etages: 9 slaapkamers, een studeerkamer, een woonkamer, 2 badkamers. Het kasteel van deze “logies” is daterend uit de XV e tot XIX e eeuw en is 80% hersteld.

Dit kasteel is uitzonderlijk met zijn mooie architectuur, de mogelijkheden, de tuin en vooral de situatie en omgeving. er is een mogelijkheid om meer land en of bijgebouwen te kopen om de potentie van deze accommodatie te optimaliseren. Een must see.

Dit mooie pand langs een kleine rivier heeft ook een uniek en panoramisch zicht op de omgeving. Dit prachtige kasteel ligt in een mooie omgeving van Saumur Uniek!

 

Algemene voorzieningen

  • Aan rivier
  • Centrale verwarming
  • Privé tuin
  • Uitzicht vallei

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart