Strand Penthouse

Overzicht

ID: #33
Prijs: € 595,000
Type: Penthouse
Locatie: Costa del Sol
Badkamers: 2
Slaapkamers: 3
Oppervlakte: 210m2
Beoordeling:

Dit prachtige penthouse appartement is gelegen direct aan het strand in Elviria , naast de beachclub van het 5-sterren hotel Vincci Estrella del Mar Elviria staat bekend als een aantrekkelijk toeristisch gebied met veel bars , restaurants en natuurlijk de beste stranden van Marbella . Een van de hot spots in dit gebied is het Don Carlos 5-sterren hotel met de naburige Nikki beach club .

Op de begane grond van het appartement heeft een grote open woonkamer , grote woonkeuken , twee slaapkamers en twee badkamers . Het terras is bereikbaar via de woonkamer en een van de slaapkamers .

De bovenste verdieping heeft de master suite van ca. 35-40 m2 . Op de derde verdieping is er een kleine zolderkamer waar een bed wordt gelegd met een matras eronder .

Het appartement is gelegen op het zuidwesten en men kan genieten van de avondzon op het ruime terras . Parkeren is op straat recht tegenover het terras. Vanaf de parkeerplaats zijn er een aantal stappen die leiden naar de voordeur , geen lift .

Het terrein van het complex zijn prachtig aangelegde en onderhouden met watervallen , fonteinen , vegetatie en twee zwembaden .

Dit huis wordt gerenoveerd , afgewerkt en ingericht met ongelooflijk veel aandacht voor detail .

Algemene voorzieningen

  • Air conditioning h/c
  • Terras

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart