Luxe woningen Siena

Overzicht

ID: #4116
Prijs: € 235,000
Type:
Locatie: Italië
Badkamers: 1
Slaapkamers: 1
Oppervlakte: 40m2
Beoordeling:

Luxe woningen Siena, Palazzo Tufi

Korte beschrijving

Op een steenworp afstand van het vermaarde historische centrum van Siena gelegen vindt u de luxe gerenoveerde appartementen van ‘oude ‘ Palazzo Tufi ” gebouw dat dateert uit het begin van ‘900 , van een grote historische en architectonische waarde . Het complex bestaat uit verschillende appartementen en is omgeven door een prachtig park . Uit de verschillende beschikbare appartementen kunt u de prachtige landschappen , variërend van de Torre del Mangia , het historische centrum van de stad en de vallei Val d’ Orcia bewonderen. Er zijn verscheidene typen appartementen beschikbaar, van een minimum oppervlakte van 40 vierkante meter tot een maximum van ongeveer 200 vierkante meter , met prijzen variërend tussen € 235.000 en € 1.700.000 . De genoemde prijs op de kaart verwijst naar een appartement van 40 vierkante meter .
Meer informatie bureau .
plaats

De luxe appartementen zijn gelegen op een strategische locatie naast de oude stadsmuren van Siena en op 500 meter van het Piazza del Campo . Het is mogelijk om de belangrijkste monumenten van de stad te bereiken met een aangename wandeling . Montepulciano, Montalcino , Pienza , Cortona , Arezzo en Perugia , zijn bereikbaar in ongeveer 40 minuten . Rome in ongeveer 2 uur en Florence in minder dan een uur .

beschrijving

” Het Palazzo dei Tufi ” is een gebouw uit het begin van ‘900 , van grote historische en architectonische waarde , volledig gerenoveerd met respect voor het oorspronkelijke ontwerp . De interventie is uitgevoerd onder de controle van de Hoge Controle van Leiding voor cultureel en ecologische erfgoed van Siena . De luxe woningen Siena zijn omgeven door een prachtig park met Italiaanse tuinen. Palazzo dei Tufi op een prachtige locatie tussen de oude muren en de Via Tufi biedt adembenemende uitzichten en unieke landschappen bieden, van elk appartement overde stad Siena , met uitzicht variërend van de Torre del Mangia , het panorama van de stad , tot aan de Val d’ Orcia en de Monte Amiata . Het complex bestaat uit het hoofdgebouw , waarin zich appartementen , een villa met tuin bevinden en een gebouw aan de voorzijde van de Via dei Tufi , geschikt voor kantoren en een ondergrondse garage met overhangende tuin , waarin de garages en exclusieve parkeerplaatsen zich bevinden .

Kadastrale gegevens

De luxe woningen Siena voldoen aan de huidige stad plannen en kadastrale regelgeving.

Eigendom Details / EVO

Het pand is eigendom van een s.r.l. Alle eenheden als onderdeel van de historische en culturele erfgoed van de stad Siena , over een aanzienlijke fiscale voordelen , waaronder eenvoudige betaling en de mogelijkheid van gesubsidieerde lening .

Potentiële gebruik

Deze luxe appartementen zijn een goede investeringsmogelijkheid , de ideale oplossing voor degenen die wensen om een prestigieuze woning te kopen, zonder afstand te doen om de beste kwaliteit van het leven en het plezier van het genieten van de schoonheid en de sfeer van een stad , Siena en van een regio , Toscane , een van de beroemdste en meest gewaardeerde in de hele wereld . Kortom , dat is hoe je het luxe leven vlak voor het historische centrum ! Luxe woningen Siena

Algemene voorzieningen

  • Centrale verwarming
  • Gedeelde tuin
  • Gerenoveerd
  • Lift
  • Loopafstand voorzieningen
  • Prive parkeerplek
  • Vlak bij voorzieningen

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *