Luxe Villa/B&B Toscane

Overzicht

ID: #6035
Prijs: € 3,650,000
Type: Boerderij
Locatie: Italië
Badkamers: 7
Slaapkamers: 9
Oppervlakte: 1500m2
Beoordeling:

Korte beschrijving

Prestigieuze boerderij/villa en agrarisch bedrijf met toeristische accommodatie te koop in Toscane. Het heeft een luxe historisch huis van 662 vierkante meter , een gebouw gebruikt als accommodatie huis van 554 vierkante meter , een zomer lounge, een 95 vierkante meter kelder gebruikt voor de bereiding van wijn , een 24 vierkante meter vijver , een zwembad van 24 vierkante meter en een 19 hectare groot landgoed .

plaats

De bijzondere positie van Montepulciano over de heuvels tussen de Val di Chiana en Val d’Orcia beïnvloed zijn geschiedenis en structuur. Het pand ligt op een heuvel op 605 meter boven de zeespiegel en heeft een prachtig uitzicht over de vallei en het omliggende land . Vanuit het huis is het mogelijk om de olijf-en wijngaarden , de heuvels klei en cipressen bewonderen .

Van Montepulciano is het gemakkelijk mogelijk om de Val d’ Orcia ( Pienza , San Quirico , Bagno Vignoni ) , de Amiata , de regio Umbrië ( Perugia , Assisi en het meer van Trasimeno ) en de regio Lazio te bereiken . De woning is op de grens tussen Montepulciano en Chianciano Terme , in een mooie en gunstige locatie.

beschrijving

Slechts 7 kilometer van Montepulciano; de Ginestre wordt omgeven door groene heuvels , bossen en wijngaarden . Op de grens tussen Umbrië en Toscane , de woning ligt op een ideale locatie voor beide regio’s te bezoeken .

De gebouwen worden gebruikt als huis , boerderij en voor de teelt van de landen die vooral gericht is op de productie van wijn en olie. De accommodatie gebouw is verdeeld over twee verdiepingen : op de begane grond is er een groot gebied gebruikt als restaurant , woonkamer met open haard en een professioneel uitgeruste keuken . De door het bedrijf geproduceerde wijn wordt opgeslagen in de  kelder . Op de bovenste verdieping bevinden zich de slaapkamers en appartementen van de gasten.

Alle kamers en appartementen hebben een eigen ingang via een balkon dat langs de gehele gevel van het gebouw loopt.  Er zijn twee slaapkamers met eigen badkamers , waarvan een met als bijlage een lounge en twee appartementen , die elk met twee slaapkamers met eigen badkamer , woonkamer en keuken bieden.

De structuur is volledig omgeven door groen , heeft een panoramisch uitzicht over de vallei en wordt begrensd door eikenbossen op de andere zijden . Een grote tuin met stoelen en banken , barbecue en houten tuinhuisje met tafels de vindt u buiten.

Op ongeveer 200 meter afstand via een pad in de schaduw van hazelaars en mooie hoge bomen , waaronder eeuwenoude eiken en struiken , is het mogelijk om toegang te krijgen tot het zwembad. Het is 6×12 meter , met een diepte die gaat van 90 centimeter tot 190 centimeter en is gelegen in het meest panoramische gebied van de Podere.

Het is volledig uitgerust , het heeft een rand van travertijn , een Romeinse trap en een kleine constructie voor technisch gebruik en warme douche . Het tweede gebouw , in het centrum van de Ginestre , heet ” het historisch huis” om zijn architectonisch waardevolle kenmerken en de oude oorsprong .

Het is verdeeld over drie verdiepingen : kelder , begane grond en eerste verdieping . Het bestaat uit twee gedeelten die zijn verbonden met elkaar door een derde. Daarnaast is er ook een vierde gebouw op twee verdiepingen . Het grootste deel wordt gebruikt als accommodatie , met op de begane grond twee grote aangrenzende salons met open haard , een eetkamer , een mooie grote keuken , een woonkamer met Wifi en internet aansluiting , een badkamer , een oven met externe toegang en een omliggende tuin comfortabel ingericht voor de besteding van een vrije tijd.

Een harmonische opeenvolging van bogen verdeelt de ruimte gekenmerkt door vloeren van steen , terracotta en hout en een slim gebruik van balken aan het plafond . Een verfijnde en magische plek . Op de bovenste verdieping bevinden zich drie slaapkamers met eigen badkamer , afgewerkt met elegantie en met een panoramisch uitzicht . De drie slaapkamers hebben toegang tot een eigen lounge op dezelfde verdieping .

Van het historische huis is het mogelijk om toegang te krijgen tot het zwembad via een 200 meter lange weg . Het resterende deel van het gebouw , met onafhankelijke discrete toegang , wordt gebruikt voor de biologische boerderij activiteiten als woning van de eigenaar , die de boerderij en de accommodatie bedrijf beheert . In de kelder van het huis zijn er : de kelder en berging gebruikt door de keuken , wasserette , thermische centrale en garage .

De woonplaats van de eigenaars is op de eerste verdieping en bestaat uit vier slaapkamers , drie badkamers , woonkamer en keuken. Op een steenworp afstand van het historische huis is er een grote en mooie zomer lounge. Twee landbouw bijlagen vervolledigen het landgoed een van waaronder een kelder gebruikt voor de bereiding van wijn .

De boerderij heeft 1,3 ha van olijfgaarden , 6 ha van hout, 6 ha bouwland en grasland , een Tartufaie IGT veld , en 2 ha wijngaard produceert Rosso di Montepulciano en Vino Nobile di Montepulciano . De wijngaard is verdeeld in twee delen: de oude wijngaard van de Podere Lamberto en een nieuwere.

 

Algemene voorzieningen

 • Bed and breakfast @en
 • Centrale verwarming
 • Gerenoveerd
 • Goed onderhouden
 • Internet
 • Landgoed
 • Open haard
 • Prive parkeerplek
 • Privé tuin
 • Privé zwembad
 • Uitzicht bergen
 • Uitzicht vallei
 • Wijnkelder

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

13