Luxe villa Umbrië

Overzicht

ID: #5480
Prijs: € 1,800,000
Type: Landhuis
Locatie: Italië
Badkamers: 10
Slaapkamers: 11
Oppervlakte: 800m2
Beoordeling:

Korte beschrijving

Luxe villa te koop in Umbrië . Deze prestigieuze villa , dateert uit de XIXe eeuw , omvat drie bijgebouwen en een zwembad met panoramisch uitzicht overhet 2,6 hectare grote landgoed .
plaats

Het Arcaia landhuis ligt in de gemeente Castiglione del Lago ( Poggi di Villastrada ) , ook al is het dichter bij Chiusi , een Toscaanse stad ongeveer 7 km afstand. Het is mogelijk om het huis te bereiken met de trein via Chiusi station , langs de Rome – Florence route , of met de auto via de afrit Chiusi – Chianciano Terme van de A1 ( E35 ) snelweg die Florence en Rome verbindt . Perugini , Orvieto en Arezzo liggen op minder dan een uur rijden met de auto, terwijl Rome op ongeveer 120 km en Florence op 130 km liggen. Het natuurpark van het meer van Trasimeno , burchten , kastelen , kloosters en middeleeuwse dorpjes liggen verspreid in de omgeving .

beschrijving

Villa Arcaia is een uniek gebouw dat dateert uit de tweede helft van de XIXe eeuw. Op een heuvel van 350 meter hoog , heeft het een prachtig uitzicht over meren, bossen , gehuchten en landerijen . Het bestaat uit een landhuis, dat is verdeeld in twee appartementen en een bewoonbaar bijgebouw. De residentie , die onlangs is gerestaureerd , is omgeven door een groot en goed onderhouden park van 2,6 hectare , 9000 vierkante meter die is omheind en hoeeft een panoramisch zwembad van 6×12 meter , plus een kleiner zwembad voor de kinderen .

Het 340 vierkante meter grote hoofdgebouw is verdeeld over vier verdiepingen : de eerste heeft een grote en lichte woonkamer met grote ramen met uitzicht op de tuin , twee slaapkamers met eigen badkamers , waarvan een met douche en jacuzzi . De begane grond bestaat uit een grote open ruimte keuken , een eetkamer met prachtige traditionele open haard en een dubbele lounge met open haard en een panoramisch terras van 100 vierkante meter .

De bovenste verdieping bestaat uit twee grote slaapkamers , elk met een eigen woonkamer en een badkamer . De laatste verdieping , het torentje , heeft een grote slaapkamer , een badkamer met douche en een terras van waaruit het mogelijk is om een charmant uitzicht over het meer van Trasimeno en het meer in de buurt van Chiusi te bewonderen .

Op de begane grond bevindt zich een appartement bestaande uit woonkamer met open haard, keuken , vier slaapkamers waarvan drie met een eigen badkamer . Op de eerste verdieping is er een lounge met open ruimte keuken , met twee slaapkamers waarvan een met eigen badkamer, een garderobekast en een tweede badkamer met douche . Er is ook aanwezig een traditionele externe oven .

Er is de mogelijkheid om 350 extra vierkante meter ( 1.000 kubieke meter ) te bouwen met het project reeds door de gemeente goedgekeurd.

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

12