Luxe spa resort Toscane

Overzicht

ID: #3917
Prijs: € 317,000
Type:
Locatie: Italië
Badkamers: 2
Slaapkamers: 2
Oppervlakte: 75m2
Beoordeling:

Korte beschrijving

Luxe en prestigieus appartement te koop in Toscane . Een paar stappen van Fonteverde Natural Spa Resort ***** , een exclusieve en luxe spa , appartementen zijn meesterlijk gerenoveerd door Florentijnse architecten , ingericht met smaak en elegantie . Alle appartementen hebben een terras met uitzicht op de prachtige heuvels van de Valdorcia , sommige met prive-tuin . Grote gemeenschappelijke ruimtes , met gedeelde tuin en prive parkeerplaats, zwembad en een fitnessruimte . Maten beschikbaar van 70 m² tot 200 m², vanaf € 317.000 .

plaats

Een paar stappen van uw huis is Fonteverde Natural Spa Resort , een exclusieve spa . San Casciano dei Bagni is gelegen op een strategische locatie : op slechts 15 km van de A1 .
Het historische centrum ligt op slechts 500 mt . van Fonteverde Spa , opgenomen in de Leading Small Hotels in de Wereld en wordt beschouwd als de Grote Spa Hotels in de wereld . Montepulciano, Montalcino , Pienza , Cortona , Arezzo , Perugia , Orvieto en vele andere historische steden kunnen in ongeveer 40 minuten worden bereikt . Iets meer dan een uur naar de historische centra van Rome en Florence bereiken . Met de trein : station van Chiusi , ongeveer twintig minuten van San Casciano dei Bagni . Per helikopter : de helihaven ligt op een paar meter afstand van uw huis. Met het vliegtuig : luchthaven van Rome ( km 200 ) , Florence ( 150 km ) , Perugia ( km 100 ) . Airport Executive van Siena ( km 100 ) .
beschrijving

Luxe en prestigiuos appartement te koop in Toscane . Een ideaal toevluchtsoord van het hectische tempo van het moderne leven , deze veertien appartementen , ingericht met veel smaak , hebben grote ramen met een terras , met uitzicht op de heuvels van de Crete Senesi met uitzicht op de zonsondergang en het historische centrum van het middeleeuwse dorp San Casciano dei Bagni . De afwerkingen zijn in typisch Toscaanse stijl met stenen en houten balken . De woning is ontworpen met het oog op duurzaamheid en energiebesparing . De appartementen zijn uitgerust met zonnepanelen , isolatie en de nieuwste technologie een combinatie van comfort en energiebesparing . Alle appartementen zijn uitgerust met draadloos internet en satelliet -tv, airconditioning , video-apparatuur en inbraakalarm . Zeer efficiënte condensatieketels geïntegreerd om de energiebesparende zonnestelsel. Grote gemeenschappelijke ruimtes met een gemeenschappelijke tuin , een eigen parkeerplaats en fietsenstalling , een fitnessruimte , een zwembad en een wasserij .
Staat van onderhoud

De afwerkingen zijn in typisch Toscaanse stijl met Santafiora stenen en houten balken . De woning is ontworpen met het oog op duurzaamheid en energiebesparing . De appartementen zijn uitgerust met zonnepanelen , isolatie en de nieuwste technologie een combinatie van comfort en energiebesparing .
nutsbedrijven

Alle appartementen zijn uitgerust met draadloos internet en satelliet -tv, airconditioning , video-apparatuur en inbraakalarm . Zeer efficiënte condensatieketels geïntegreerd om de energiebesparende zonnestelsel. Akoestische isolatie van het gebouw en met name van de individuele eenheden . Rookdetectiesysteem wordt uitgebreid tot gemeenschappelijke ruimtes voor individuele kamers in de appartementen . Verlichtingssysteem van open ruimtes en gemeenschappelijke ruimtes wordt onderhouden door een elektronisch systeem , waarmee u controleren of de ruimtes verlicht blijven alleen in de aanwezigheid van mensen en alleen onder omstandigheden van verminderde lichtinval . Appartaments n ° 2 , 3 , 4 , 6 , 12 , 15 en ingang van het gebouw : European Energy Classification ” A “
Appartments n ° 1 , 5 , 7 , 8, 9 , 11 en fitnessruimte : European Energy Classification ” B “
Appartments n ° 10 , 13 en 14 : European Energy Classification ” C ” .
Kadastrale gegevens

Gerestaureerd met reguliere bouwvergunningen en land ingeschreven bij de gemeente van San Casciano dei Bagni .
Eigendom Details / EVO

Het pand is eigendom van een srlestate en de verkoop is onderworpen aan de BTW van 4 % als je koopt als een eerste huis of 10 % als je koopt een tweede huis .
Potentiële Landgebruik

Ideaal om te genieten van de natuur met alle gemakken van een appartement in de stad , op loopafstand van de exclusieve Fonteverde Natural Spa Resort.

Algemene voorzieningen

  • Centrale verwarming
  • Fitness
  • Gedeeld zwembad
  • Gedeelde tuin
  • Prive parkeerplek
  • Resort
  • Spa
  • Uitzicht bergen
  • Uitzicht vallei

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

0