Langoed bij Florence

Overzicht

ID: #4167
Type: Landgoed
Locatie: Florence
Badkamers: 6
Slaapkamers: 6
Oppervlakte: 1250m2
Beoordeling:

Langoed bij Florence:

Korte beschrijving

Een zeer prestigieus huis te koop in Toscane gelegen in San Casciano Val di Pesa ,ongeveer 1300 vierkante mts vloer oppervlak en  ongeveer 9000 vierkante mts grondstuk

– Il Casale Dell’Artista .

plaats

Het dichtstbijzijnde dorp is slechts ongeveer 1,5 km afstand langs een geasfalteerde weg , Florence ligt op ongeveer 14 km rijden langs de vierbaansweg ( zowel het centrum van Florence en de luchthaven ) , en het is slechts een korte rit naar Siena , San Gimignano , Greve , Certaldo, Radda , Castellina in Chianti , Arezzo en Pisa , sportcentra , golfbanen en maneges zijn allemaal slechts een korte afstand van het huis.
beschrijving

Dit belangrijke en prestigieuze complex van historische gebouwen is oorspronkelijk gebouwd in 1100 als een uitkijktoren en werd gebruikt voor de vele strategische gevechten tussen Florence en Siena . In 1300 werd het uitgebreid en omgevormd tot een klooster : er wordt gezegd dat een ondergrondse tunnel het met de nabijgelegen oude parochie van St. John Sugana ( 1000 ) verbindt, waarvan de klokken, zelfs vandaag de dag , te horen zijn . In 1400 werd het gekocht door de Florentijnse adel , waaronder de Giandonati en de Corsini families . Dit kasteel – klooster heeft prachtig 360 graden panoramisch uitzicht. Het ligt 310 meter boven de zeespiegel en kijkt uit over een van de mooiste valleien in Chianti . U kunt de rivier Pesa zien stroment door de zachte glooiende Toscaanse heuvels . Dit indrukwekkende gebouw werd gebouwd met behulp van traditionele bouwtechnieken en de lokale rivier rots en daarom past het perfect bij de omliggende wijngaarden en olijfbomen , die allemaal worden verrijkt door een rijke fauna ( konijnen , fazanten , herten en eekhoorns ) . Dit is het gebied waar de Chianti Gallo Nero wijn wordt geproduceerd die goed bekend is en wereldwijd gewaardeerd wordt om zijn geuren en smaken.

De woning heeft een perfecte locatie, want het is het laatste huis langs een prive-weg , volledig onafhankelijk , maar niet geïsoleerd . Eenmaal binnen in de woning vindt u de oude veranda, die wordt ondersteund door slanke zuilen en elegante zandstenen kapitelen , een prachtige zomer woonkamer, een groot intern terras , van waaruit u kunt genieten van een adembenemend uitzicht en prachtige zonsondergangen over de prachtige toppen van de Apuaanse Alpen.

In 1983 ondernamen de nieuwe eigenaren een zorgvuldige restauratie met behoud van veel van de originele kenmerken ( inclusief originele eiken en kastanje balken aan de plafonds , terracotta vloeren die dateren uit 1400 en een grote stenen binnenplaats ) De gebouwen hebben vele indrukwekkende interieur eigenschappen : de badkamer is gebouwd in de originele oude toren, die wordt beschouwd als een van de mooiste in Italië.

Tijdens de Renaissance is deze woning gebruikt door een aantal belangrijke personages, waaronder Leonardo da Vinci en de beroemde Florentijnse familie van pottenbakkers de Della Robbia die het pand in gebruik als werkplaats voor hun kunst .

Dit prestigieuze gebouw met meerdere ingangen leent zich ook om te worden onderverdeeld in verschillende eenheden , Het meet ongeveer 1250 vierkante meter , en bestaat uit 37 kamers, waarvan er 27 zijn gerenoveerd , 9 gedeeltelijk gerestaureerd ( de vloeren en daken zijn gerestaureerd ) en 1 die behoefte heeft aan een volledige renovatie.

De woning heeft twee verdiepingen , plus de toren, die dateert uit 1100 , 2 kelders , een groot terras , een veranda met zeer panoramisch uitzicht op de omgeving , een originele oven , een wijnkelder , een berging , een intern klooster , een grote binnenplaats – geplaveid met stenen , een grote veranda , 5  open haarden , onafhankelijke verwarming en 2 recuperatie van regenwater tanks .

1 ) APPARTEMENT volledig afgewerkt ( meet ongeveer 500 vierkante meter ) , bestaande uit : 4 slaapkamers, 2 badkamers en een poeder kamer , 2 lounges met open haard , 1 woonkamer met een open haard , 1 keuken met een typisch Toscaanse open haard , 1 wijnkelder / taverna , 2 terrassen met een panoramisch uitzicht op de omgeving , 1 klooster , een waterput en een originele oven , een veranda en een grote stenen binnenplaats , een mooie entree en een prachtige tuin die is volledig aangelegd en onafhankelijke diensten ( elektriciteit, verwarming en water ) . 2 ) APPARTEMENT volledig afgewerkt ( meet ongeveer 185 vierkante meter ) , bestaande uit : 2 slaapkamers, 2 badkamers , 1 woonkamer met open haard , 2 opslagplaatsen , 1 kleedkamer / inloopkast , 1 keuken met een typisch Toscaanse open haard , wijnkelder , een mooie entree en volledig aangelegde tuin , onafhankelijke systemen ( elektriciteit, verwarming en water ) , twee opvang van regenwater reservoirs . 3 ) werkplaats en kantoor : volledig gerestaureerd ( ca. 200 vierkante meter ) , met een badkamer en twee open haarden . Eigen ingang. 4 ) APPARTEMENT – gedeeltelijk gerestaureerd – dak en de vloeren zijn afgewerkt alleen interne systemen moeten worden geïnstalleerd ( ca. 115 vierkante meter )
5 ) KAMER gedeeltelijk gerestaureerd – dak en de vloeren zijn afgewerkt alleen interne systemen geïnstalleerd moeten worden ( ca. 56 m² mts )
6 ) TAVERNA – gedeeltelijk gerestaureerd – dak en de vloeren zijn afgewerkt alleen interne systemen geïnstalleerd moeten worden ( ca. 48 vierkante meter )
7) TAVERNA – dak en de vloeren zijn afgewerkt alleen interne systemen geïnstalleerd moeten worden ( ca. 28 vierkante meter ) , – een totaal onafhankelijke eenheid . 8) De gemeenschappelijke ruimtes zijn ongeveer 100 vierkante meter
9) APPARTEMENT behoefte aan volledig herstel ( ca. 70 vierkante meter )
Netto oppervlak : ( 1250 | ” )
Kamers : ( 35 | ” )
Badkamers : ( 6 | ” )
Slaapkamers: ( 6 | ” )
Staat van onderhoud

 .

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

13