Landgoed Umbrië

Overzicht

ID: #3653
Prijs: € 1,680,000
Type: Boerderij
Locatie: Italië
Badkamers: 11
Slaapkamers: 9
Oppervlakte: 820m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Organisch agrarisch landgoed uit te breiden tot 23 hectare gevestigd in de regio Città della Pieve . De woning is volledig omheind en bestaat uit een gerestaureerde , stenen boerderij met een woonoppervlakte van 620 m² op twee verdiepingen plus twee gedeeltelijk gerestaureerde bijgebouwen van 100 m² en een Zwembad. Een deel van de boerderij wordt gebruikt als vakantie boerderij met 4 appartementen , die plaats bieden aan maximaal 18 gasten . Het land bestaat uit 14 hectare gewas groeiend land , 7 hectare bos en 1 hectare olijfgaard . De resterende hectare bestaat uit tuin , boomgaard en een kleine wijngaard .

plaats
Het landgoed is gelegen in Città della Pieve ca. . 5 km van de afrit van de snelweg A1 van Fabro . De steden Rome en Florence zijn dus binnen handbereik . Het pand is gelegen op de top van een heuvel tegenover het kasteel en het middeleeuwse gehucht Salci . Het pand ligt op een 360 graden panorama van het Umbrische en Toscaanse platteland . Plaatsen van historisch belang , zoals Montepulciano , Pienza , Cetona , San Casciano dei Bagni , Città della Pieve en Orvieto zijn allemaal binnen handbereik . Binnen een uur rijden , kan men bereiken Rome , Florence, Arezzo , Siena , Perugia en Assisi .

beschrijving
Landgoed biedt een fauna van reeën , hazen en fazanten .
Binnen het landgoed , is er nog een omheind gebied dat bestaat uit 1 hectare grond , de boerderij , twee bijgebouwen , een zwembad 12 meter x 6meter met tuin , een wijngaard van 350 planten van Souvignon , Sangiovese , Trebbiano en Chardonnay druiven ( 75 % zwart , 25 % wit) , 60 fruitbomen en ruime groene zones verfraaid met een verscheidenheid aan planten en bomen , stallen voor de kippen en schapen , een vijver die het leefgebied voorziet malards , ganzen en eenden , een grote volière voor fazanten en patrijzen .
1 hectare olijfgaard in productie vanaf 2008 met 330 bomen van IGP kwaliteit
14 hectare – vruchtwisseling . / Hectare bos .
De oorspronkelijke boerderij van 620 m² is volledig gerestaureerd op twee verdiepingen , met balkenplafonds en handgemaakte terracotta tegels . De eigenaars wonen in een deel van de boerderij die bestaat uit ; Eerste verdieping – woonkamer met grote open haard, keuken , studeerkamer met galerij kamer , service badkamer , slaapkamer met galerij badkamer. Begane grond ; Twee ruime woonkamers met een totale oppervlakte van 100 m² – een van de kamers heeft een open haard en de tweede heeft een badkamer .
Het resterende deel van de boerderij bestaat uit vakantie appartementen ( licentie toegekend in 2004 ) Er zijn in totaal 4 appartementen , die plaats bieden aan maximaal 16 + 2 personen . Elk appartement is geschikt voor 4 personen ( woonkamer met kitchenette , een slaapbank , slaapkamer en badkamer – . ( Een van de appartementen heeft een galerij slaapkamer ) Twee van de appartementen op de begane grond  zijn geschikt voor mensen met een handicap. De overige twee appartementen zijn gelegen op de eerste verdieping en zijn toegankelijk via een gang .
Er zijn bijgebouwen. De hoofdstructuur en de vloeren zijn gerestaureerd en ze zijn onlangs gepleisterd . Een van de bijgebouwen wordt gebruikt als een wasruimte en er is een oude pizza oven , werkkamer en recreatieruimte van 45 m² met ping pong tafel en open haard .

Staat van onderhoud
Het hoofdgebouw is gerestaureerd met behoud van de bakstenen en stenen werk . De plafonds werden gedeeltelijk gerestaureerd in 2002 . Een deel van de originele houten balken / terracotta betegelde plafonds en de gewelfde plafonds hebben restored.Where mogelijk de originele cotto vloeren zijn bewaard gebleven ( in de woonkamer op de begane grond ) Keramisch betegelde vloeren in de eigenaars appartement geweest . De appartementen zijn voorzien van betegelde vloeren . Alle ramen kozijnen zijn van hout en nieuw. De belangrijkste structuren van de bijgebouwen zijn gerestaureerd . In een van hen is een originele houtoven. Er is ook een werkkamer en recreatieruimte van 45 m² met ping pong tafel en open haard . Dienst ruimte voor agrarische producten en garage voor de apparatuur – ( landgebruik – garage en berging )

nutsbedrijven
Leidingwater en elektriciteit . Prive waterbron onmisbaar voor het besproeien van de tuin . Natuurlijke vijver en leefgebied voor ganzen , malards en eenden . Ondergrondse GPL gastank .

Kadastrale gegevens
Gerestaureerd in overeenstemming met de verleende bouwvergunningen uit 2002-2005 . Reguliere bewoonbaarheid licentie. Het pand is opgenomen op de nieuwe stedelijke kadaster van Città della Pieve en het land is opgenomen op de Nieuwe Land Kadaster van hetzelfde district .

Eigendom Details / EVO
De woning is geregistreerd op naam van een individu. Een aankoop belasting is verschuldigd geheven op 10% . Toch moet de koper nemen officiële residentie in de eigenschap binnen 18 maanden na de ondertekening van de akte van verkoop , worden de belastingen verlaagd tot 3 % . Terreinen worden belast tegen 18 % van de aangegeven prijs . Het is mogelijk om de woning te kopen als onderdeel van een landbouw-, bosbouw bedrijf ‘ op voorwaarde dat een deel van het land is opnieuw bebost. In dit geval worden de belastingen verlaagd tot 1 % . De belastingen worden ook verminderd tot 1% als het goed wordt gekocht door een landbouwer of een agrarisch ondernemer.

Potentiële Landgebruik
De woning is zeer goed onderhouden . De koper zou idealiter de boerderij vakantie / biologische producten en veeteelt bedrijf voort te zetten . Perfect voor degenen die de natuur aanbidden , ondergedompeld in counrtyside in een van de mooiste regio’s van Italië .

Algemene voorzieningen

  • Air conditioning h/c
  • Bed and breakfast
  • Centrale verwarming
  • Privé zwembad
  • Uitzicht vallei

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

11