Landelijke villa

Overzicht

ID: #3689
Prijs: € 495,000
Type: Boerderij
Locatie: Italië
Badkamers: 2
Slaapkamers: 3
Oppervlakte: 188m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Boerderij te koop in Umbrië. Stenen huis met zwembad , omringd door een prachtige tuin . Bewoonbaar , verfijnd afgewerkt met unieke architectonische details . Een juweeltje , comfortabel en goed bereikbaar , gelegen in een vredige en rustig betoverend paradijs. Potentieel voor uitbreiding en over  nemen van het circuit van bestaande huurders.

plaats
De boerderij is gelegen op een strategische plek , gemakkelijk te bereiken vanaf afrit van de snelweg A1 ’s van Fabro slechts 8 km . De weg die leidt naar het huis is op 150 meter na volledig geasfalteerd. Het dorp Parrano is heel dichtbij en het is gemakkelijk te bereiken te voet of met de fiets .

Het pittoreske dorp heeft alle diensten en ook een prachtig kasteel met een nieuw wellness-centrum . Vanuit de woning is het comfortabel rijden naar de grootste en meest typische dorpen in Umbrië en Toscane. Grote centra zoals Perugia en Assisi zijn ongeveer een uur met de auto over comfortabele rustige wegen , langs mooie landschappen.

beschrijving
Het pand is een kleine fascinerend juweel. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen met toegang tot de eerste verdieping via een mooie stenen patio . Deze verdieping is geheel bewoonbaar . Elke kamer heeft een groot raam met uitzicht op de tuin . Er is een woonkamer met een houtkachel en een zeer karakteristieke en functionele keuken, 2 slaapkamers met badkamer + een studio met eigen badkamer die een derde slaapkamer kan worden. De begane grond is volledig gerenoveerd . Het heeft een eigen toegang vanaf de werf en is tevens verbonden met de bovenste verdieping via een houten trap . Het omvat een kelder met een monumentale schouw en een oude met de hand gesneden stenen portaal + bijkomende kamers , berging en badkamer . Op het plein is er een houten bijgebouw / schuur voor het pand. Een mooie goed onderhouden tuin , met vele soorten planten en bloemen , voorzien van een mooi zwembad / meertje ideaal voor recreatie voor de kinderen . Uitzicht op de tuin is erg mooi met glimp van het zwembad en de heuvel met uitzicht op het huis. De woning bevat ook een landbouwgrond, waar kunnen er bomen te planten of mooie zonnebloemen . De woning is momenteel verhuurd met interessante inkomsten en de aankoper zal dit aspect te overwegen.
Netto oppervlakte : ( 130 | ” )
Kamers: ( 10 | ” )
Badkamers : ( 4 | ” )
Slaapkamers : ( 3 | ” )

Staat van onderhoud
Het gebouw , afgewerkt en bewoonbaar is volledig opnieuw opgebouwd naar de lokale traditionele stijl . De buitenmuren zijn allemaal stenen muren , de zolder heeft houten balken en tegelvloeren , oude dakpannen , houten armaturen , stenen vloeren met hergebruik van de originele stenen . Binnen , sierlijk en originele architectonische elementen . European Energy Classification ” G ” IPE : > 175.00kWh/mq een ”

nutsbedrijven. De centrale verwarming is LPG met een ondergrondse gastank .

Algemene voorzieningen

  • Centrale verwarming
  • Gerenoveerd
  • Loopafstand voorzieningen
  • Privé tuin
  • Privé zwembad
  • Uitzicht vallei
  • Vlak bij voorzieningen

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

12