Lago de los Flamingos

Overzicht

ID: #1635
Prijs: € 895,000
Type:
Locatie: Costa del Sol
Badkamers: 3
Slaapkamers: 3
Oppervlakte: 175m2
Beoordeling:

3 slaapkamer begane grond appartement Lago de los Flamingos.

Prachtige 3 slaapkamer verhoogde begane grond appartement met uitzicht op de 3e Tee en het natuurlijke meer van de golfbaan van Los Flamingos. Deze exclusieve designer woning is-geheel gerenoveerd en is wellicht een van de meest appartementen in El Lago Los Flamingos.

Los Flamingos Golf Resort biedt het beste van de Costa del Sol. Deze prachtige heuvelrug biedt uitzicht op de zee, golfbanen, natuurlijke meer en de bergen. Het is in de nabijheid van Marbella en Puerto Banus en heeft het beste klimaat in Spanje. Deze prestigieuze ontwikkeling biedt u een prachtige levensstijl. Golfen op een van de drie golfbanen, genieten van een dag in de Villa Padierna Spa, beleef de Los Flamingos zonsondergang tijdens een diner in een van de restaurants of Breng de dag door in de Beach Club.

De aankoop van een onroerend goed in Los Flamingos als investering op lange termijn kans Goed. De hele vallei is ontwikkeld onder een masterplan met hoge normen, een panoramisch uitzicht en veel open ruimte.

Het algemene gevoel als je arriveert in Los Flamingos is een van rust en schoonheid en kan rivaliseren met Elke top kwaliteit resort.

Algemene voorzieningen

  • Aan golfbaan

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart