Kunstzinnig landhuis

Overzicht

ID: #3540
Prijs: € 2,300,000
Type: Boerderij
Locatie: Italië
Badkamers: 9
Slaapkamers: 9
Oppervlakte: 500m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Prestigieuze boerderij te koop in Toscane “L’ Antica Dimora ‘ – In het hart van Toscane , tussen de Val di Chiana en Val d’ Orcia ,in de Antica Dimora . Het is een prachtig en volledig gerestaureerd oud gehucht uit de veertiende eeuw . Een unieke en majestueuze ” maison de charme ” gelegen op een heuvel , omgeven door cipressen en olijfbomen .

plaats
Toscane – Tussen Val di Chiana en Val d’ Orcia , de Antica Dimora gelegen op enkele minuten rijden van het historische centrum van het middeleeuwse stadje Torrita di Siena . Genesteld in het groen , in een context van absolute privacy. Het pand is gemakkelijk bereikbaar vanaf de nabije A1 ( afslag Valdichiana / Bettolle ) en het station met link naar Chiusi ( 25 minuten ) , Siena ( 35 minuten ) en Rome ( iets meer dan een uur ) . Het is ook mogelijk om andere nabijgelegen stad zoals Pienza , Montepulciano , Cortona , Bagno Vignoni en Montalcino te bezoeken. Er is ook een ruime keuze aan spa’s, waaronder enkele van de meest bekende plaatsen zoals Montepulciano , Chianciano Terme , Bagno Vignoni , Rapolano Terme , San Casciano Bagni en nog veel meer .

beschrijving
De huidige eigenaar vond hier de ideale schuilplaats waar de vrije loop gegeven kon worden  aan haar creativiteit in het creëren van kunstwerken verspreid in elke hoek van het landgoed . Dankzij haar sterke wens , is het pand nu een uniek Boutique Hotel .

Het landgoed bestaat uit:

er zijn twee gebouwen die geheel zijn gerestaureerd , de voornaamste is een historisch huis dat dateert uit de veertiende eeuw , het park van een halve hectare biedt een prachtig uitzicht over het omringende landschap en de middeleeuwse stad Torrita di Siena .

Het hoofd huis heeft een oppervlakte van ongeveer 500 vierkante meter . Het is op verschillende verdiepingen, die een karakteristieke dynamiek te geven aan de structuur:
– De entree op de begane grond van het hoofdgebouw , leidt tot een grote zaal waarin sprake is van de receptie van het hotel en een schilderachtige ruimtes die gebruikt worden voor het ontbijt ;
– Een oude trap verbindt de verdiepingen. Kamers van de gasten zijn onderverdeeld in drie typen : Suite ( zo groot als appartementen ) , Superior ( die , zeer ruim , hebben ook een woonkamer of een zaal ) en Junior .

Elke accommodatie is uniek in stijl en meubilair en is uitgerust met : airconditioning , badkamer met kristal douche , satelliet-tv , zelfstandige verwarming , tuin en een eigen entree .

Een uitbreiding van de structuur zorgt voor een kleine prive-ruimte, bijna onafhankelijk van de rest van het gebouw . Het bestaat uit een klein appartement op twee verdiepingen, die momenteel wordt gebruikt als woning van de eigenaar . Er is ook een kleine volledig autonome keuken waar roomservice ontbijt wordt bereid .

Het 35 vierkante meter grote bijgebouw is gelijkvloers . De buitenmuren zijn gepleisterd en dichtgemetseld . Binnen is het samengesteld uit een woonkamer / hal met open haard en een slaapkamer met en-suite badkamer.

Het land , meer dan een half hectare , omringt de woning . Ideaal om van het landschap te genieten met een goed glas wijn of een boek te lezen , is de kleurrijke prieel – sculptuur uitgerust met tafels en stoelen .

Bewoonbare oppervlakte : 400
Vain : 18
Badkamers :: 9
Kamers: 9

Staat van onderhoud
De boerderij werd volledig en vakkundig gerenoveerd met betrekking tot de oorsprong van de architectuur harmonieus oud en modern. Belangrijk element van de restauratie : het ontwikkelen van een nieuwe ruimte dispositie zonder verstoring van de oorspronkelijke gebouw ziel . De buitenmuren van het gebouw zijn in rode bakstenen die , met het landschap , geven een gevoel van schijnbare eenvoud . Binnen maakt de eenvoud plaats voor vormen , proporties en kleuren die complex zijn , maar zonder enige inconsistentie . Zelfs het meubilair draagt bij aan een spel van provocatie en smaak voor nieuwigheid : banken, dormeuse , stoelen en tafels met bochtige vormen, gemaakt van modern hars of geborsteld ijzer , zijn verspreid in de woonkamers als gekleurde vlekken op een foto . Het meubilair is creatief , maar functioneel en geharmoniseerd met gewelfde plafonds , bogen , houten balken en de stenen muren van  de wonin

nutsbedrijven
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig . Water wordt geleverd door de plaatselijke waterleidingbedrijf en de verwarming met aardgas met een ondergrondse LPG- cilinder.

Kadastrale gegevens
Het gebouw genoteerd aan de NCEU van de gemeente Torrita di Siena en het land op de NCT van dezelfde gemeente . De constructie van het gebouw gaat terug tot de oudheid zeker vóór 1967 . Er zijn regelmatig geautoriseerd herstructurering gemaakt door de uitgifte van vergunningen . Een eerste controle blijkt dat de situatie volledig regelmatig .

Eigendom Details / EVO
Het landgoed is in de naam van een persoon en de verkoop is onderworpen aan belasting registratie van 10% of van 3 % indien gekocht als eerste huis .

Potentiële Landgebruik
Het pand wordt momenteel gebruikt als toeristische accomodatie , zeker de ideale oplossing voor dit unieke landgoed . In aanvulling van dit kan het ook worden gezien als een investering , te gebruiken als luxe verblijf of zelfs te splitsen om de eenheden te verkopen .

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart