Klassieke villa, Benahavis

Overzicht

ID: #1872
Prijs: € 1,875,000
Type: Villa
Locatie: Costa del Sol
Badkamers: 5
Slaapkamers: 5
Oppervlakte: 593m2
Beoordeling:

Benahavi . Urb . Puerto del Almendro .

Klassieke villa, Benahavis

Villa Anna . 5 slaapkamers villa te koop . Een elegante Andalusische familie villa met een modern interieur in de rustige omgeving van Puerto del Almendro ( Ronda weg gebied – Benahavis ) . Als gevolg van de distributie in de ruime en open kamers , zuid-west oriëntatie en de overvloed van de ramen , geeft de woning een speciaal gevoel van natuurlijke verlichting .

Een door Cesar de Leyva elegant ontworpen woning op de perfecte locatie.
Een mooie hal met een open haard heet u welkom in deze gezellige woning . Deze kamer opent naar de lichte en ruime woonkamer met open haard aan de voorzijde , een slaapkamer met badkamer, vervolgens een warme studio kamer met een derde open haard . De moderne keuken met topklasse apparaten en Silestone werkbladen is links en geeft toegang tot de prachtige eetzaal en de al-fresco eethoek .

Boven is er een perfecte layout : de master bedroom met dressing en badkamer in het midden en twee extra slaapkamers met eigen badkamer en zonnige terrassen op beide vleugels. Het lagere niveau inclusief een filmzaal, een wasruimte , de toegang tot de garage voor twee autos en een zelfstandig appartement met slaapkamer, woonkamer en kitchenette.

De woning is gelegen op vijf minuten afstand van Los Arqueros en La Quinta golfbanen en een paar minuten van San Pedro de Alcántara en Puerto Banús . Monte Halcones winkelcentrum is nabij met restaurants , diensten en een supermarkt ( Opencor ) .

Algemene voorzieningen

  • Aan golfbaan
  • Air conditioning h/c
  • Alarm
  • Beveiliging
  • Privé tuin
  • Privé zwembad
  • Thuis bioscoop

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart