Hoeve bij San Gimignano

Overzicht

ID: #3972
Prijs: € 790,000
Type:
Locatie: Florence
Badkamers: 4
Slaapkamers: 4
Oppervlakte: 260m2
Beoordeling:

In Toscane , in de provincie Florence en ongeveer 15 km van de beroemde stad San Gimignano , een UNESCO World Heritage Site , wordt  deze prestigieuze volledig gerenoveerde boerderij te koop aangeboden met een totale oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter . Het pand heeft een bijgebouw van 60 m² , dat ook is gerenoveerd , zwembad en een terrein van ongeveer 2 hectare bos , olijfgaarden en fruitboomgaarden , allemaal omgeven door groen in een rustige en panoramische ligging .

De prestigieuze boerderij is gelegen op het platteland in de provincie Florence , dichtbij het dorp van Gambassi Terme en een paar kilometer van de wereldberoemde stad San Gimignano , waarvan het historische centrum in 1990 werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site . De boerderij is te bereiken via de S.G.C. FI – PI – LI (Florence – Pisa – Livorno ) snelweg , waar u de afslag Ponte en Elsa verlaat en vervolgens verder rijdt richting Volterra . Na het passeren van de stad van Gambassi Terme , neemt u de landweg voor ongeveer 1,5 km en daar zult u de boerderij te vinden. Florence is slechts ongeveer 60 km, Siena 40 km en Rome ongeveer 270 km .

beschrijving

Gambassi Terme dat zijn economie te danken heeft aan de spa en cultuur is gelegen langs de vallei van de Elsa River. Vanuit een cultureel oogpunt is Gambassi Terme niet alleen bekend om zijn oude stad en de archeologische overblijfselen , maar combineert het ook de ” cultuur ” thema en tradities , met zijn economische termen en een sector die gespecialiseerd is in het maken van glas . Hun glas is gewild in heel Italië . De kunst van het maken van glas is diep geworteld in de stad , zoals de archeologische overblijfselen van oude antieke glazen zijn gevonden bewijzen. De stad is bekend om zijn water , en in het bijzonder zout water , dat wordt gebruikt voor de spijsvertering gerelateerde problemen . Het culturele aspect wordt in verband gebracht met de aanwezigheid van kerken , waarvan sommige zeer oude en belangrijke zoals San Frediano . Deze kerk bevindt zich in de oude Montignoso kasteel en dateert waarschijnlijk uit ongeveer 1200 , dus dit kan het centrum van Gambassi cultuur en geschiedenis zijn geweest , gedefinieerd als een perfecte mini- stad! Dit prestigieuze pand is gelegen tussen Gambassi Terme en de beroemde San Gimignano . Het bestaat uit een oorspronkelijke boerderij van de vroege jaren 1900 , volledig gerenoveerd , met een totale oppervlakte van ongeveer 260 vierkante meter groot en is verdeeld over twee niveaus , momenteel in 3 appartementen , 2 georganiseerd op de begane grond en 1 op de eerste verdieping .

Momenteel op de begane grond :
Twee woonkamers / keuken ,
Twee dubbele slaapkamers ;
Twee badkamers . De eerste verdieping :
Een woonkamer / keuken ;
Twee dubbele slaapkamers ;
Twee badkamers . In tegenstelling tot zijn huidige lay-out , kan de boerderij worden hersteld tot de oorspronkelijke structuur van een eengezinswoning , met de heropening van de bestaande raam-en deuropeningen , een project dat de huidige eigenaren van plais om binnenkort te voltooien was . Dit zou een prachtige begane grond woonkamer bieden .

Tot slot , extern, is er een panoramisch 12 X 5,5 m zwembad en een ruim en idyllisch park van 2 ha , bos , olijf -en fruitbomen . Dit alles is gelegen in een bijzonder mooie prive ligging , omgeven door groen . Superficie utile : ( 275 | netsurface )
 Bagni : ( 5 | badkamers)
Camere : ( 5 | slaapkamers )

Staat van onderhoud

De prestigieuze boerenhoeve met bijgebouw , die dateert uit het begin van 1900 , werd gerenoveerd aan het einde van 2003 , met zo veel mogelijk behoud van de originele kenmerke.  De renovatie heeft een typische Toscaanse stijl .

nutsbedrijven

In het prestigieuze boerderij in de buurt van Florence , zijn alle nodige nutsvoorzieningen . Het water wordt gegarandeerd door een netaansluiting en twee waterputten . Het verwarmingssysteem wordt gewaarborgd door drie ketels en door een ondergrondse GPL gastank geleverd .

Algemene voorzieningen

  • Centrale verwarming
  • Landgoed
  • Privé tuin
  • Privé zwembad
  • Uitzicht dorp
  • Uitzicht vallei

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

13