Historische villa Umbrië

Overzicht

ID: #2892
Prijs: € 2,700,000
Type: Boerderij
Locatie: Italië
Badkamers: 7
Slaapkamers: 9
Oppervlakte: 971m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Prestigieuze villa te koop in Umbrië . Elegante woning in een panoramisch, hooggelegen en gereserveerde locatie. Historischel en adellijke residentie uit late ‘800 met gerestaureerd bijgebouw . Park van 4.3ha met Italiaanse tuin , olijfgaard , wijngaard en infinity pool . Totale oppervlakte : 971 m – Totaal aantal kamers : 33 Slaapkamers: 9 – Badkamers: 7 – Grote terrassen met uitzicht op Orvieto .

plaats
Halverwege tussen Florence en Rome strekt het Orvieto gebied  zich uit met een karakteristieke landschap van vulkanische oorsprong , met steile basalt formaties en tufsteen , naar de heuvels en vlakten van alluviale klei geulen van de eerste voorposten van de Apennijnen bergen . De woning is gelegen op 7 km van Orvieto en op 4 km van het meer van Bolsena en een paar kilometer van de prachtige steden als Todi 30km, Perugia 65km , 70km Spoleto , Assisi 80km, 100km Cortona , Siena 130km , Rome 130km en 170km Florence . Het dorp is goed bereikbaar per auto of trein , gezien de nabijheid van de afslag van de A1 Orvieto 7 km van het treinstation van Orvieto . Rome haar luchthavens zijn binnen 90 minuten rijden.

beschrijving
Prestigieuze villa te koop in Umbrië . Elegante villa op diverse niveaus , in 2012 volledig gerenoveerd met veel aandacht voor detail en afwerking , houten balken , vloerverwarming , terracotta vloeren , met de hand gemaakt van hoge kwaliteit en de armaturen van uitstekende kwaliteit, onafhankelijke boerderij en appartement voor de conciërge op de onderste verdiepingen van de villa .

Villa 515mq op vier niveaus plus overdekt dakterras
Begane grond , een woonkamer met een grote hal , keuken met eetkamer en twee woonkamers . Grote terrassen met een panoramisch uitzicht over de stad Orvieto . Op de bovenste verdiepingen is er een woonkamer, studeerkamer , vijf slaapkamers met vier badkamers en overdekt dakterras.
Energie klasse C

Appartement voor de conciërge 110m ² met grotten , kelders en veranda 100m ² :
in de kelder zijn er drie kelders , drie grotten , keuken , woonkamer, veranda, ct. Op de tweede kelder verdieping zijn er twee slaapkamers, badkamer , gang , berging .
Energie klasse C

Boerderij 200m ² op drie niveaus :
Op de begane grond is er een slaapkamer . Op de eerste kelder verdieping is er een slaapkamer en een badkamer . De tweede basemente verdieping een kelder , bijkeuken , oven , keuken, eetkamer / iving kamer en ct.
Energie klasse G

Netto oppervlakte : ( 971 | ” )
Kamers: ( 33 | ” )
Badkamers : ( 7 | ” )
Slaapkamers : ( 9 | ” )

Staat van onderhoud

De herstructurering is onlangs gedaan met veel aandacht voor detail en afwerking , eiken balken , terracotta vloeren en natuursteen , alsmede de inrichting van uitstekende kwaliteit.

nutsbedrijven
De woning heeft alle nodige voorzieningen zoals elektrische systeem , water- systeem in overeenstemming met de gemeentelijke wateraansluiting en twee putten voor het besproeien van de tuin , LPG ​​verwarmingssysteem , condensatieketel , verschillende open haarden en een fornuis , een telefoonlijn.

Kadastrale gegevens
Het gebouw werd in 2012 volledig gerenoveerd met reguliere vergunningen . Het pand wordt regelmatig ingeschreven bij de NCT Orvieto Porano en met betrekking tot land en NCEU van Porano met betrekking tot de gebouwen.

Eigendom Details / EVO
Het pand is eigendom van een particulier en de verkoop is onderworpen aan een registratierecht van 3 % als u de woning koopt als een eerste huis met de verplichting om uw woonplaats naar binnen achttien maanden vanaf de datum van aankoop en respectievelijk 10 % als je koopt het als een tweede thuis . Het land wordt belast tegen 18 % van de aangegeven waarde .

Potentiële Landgebruik
De woning kan worden gebruikt als hoofdverblijf of als tweede woning . Gezien de strategische ligging die goed wordt geserveerd , kan het huis een handige uitvalsbasis om de belangrijkste toeristische centra van Umbrië en Toscane te bezoeken. Vanwege de bijzonderheid en de uniciteit van de villa zal het een goede investering voor verhuur zowel korte als lange termijn.

Algemene voorzieningen

  • Gerenoveerd
  • Landgoed
  • Privé tuin
  • Privé zwembad
  • Uitzicht bergen
  • Uitzicht dorp
  • Uitzicht vallei

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart