Historische boerderij

Overzicht

ID: #3773
Prijs: € 3,200,000
Type: Boerderij
Locatie: Italië
Badkamers: 6
Slaapkamers: 7
Oppervlakte: 400m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Prestigieuze  gerestaureerde boerderij te koop in Toscane . Het Dimora di San Galgano is momenteel een gerenommeerd bedrijfs accommodatie die gemakkelijk kan worden omgebouwd in een unieke prive-woning . Het is 400 vierkante meter groot en is omgeven door 9 hectare grond . Het landgoed bevat ook twee bijgebouwen met een totaal van 300 vierkante meter en een zwembad.

plaats
De Abdij van San Galgano ligt op de grens met Grosseto , ongeveer 30 kilometer ten westen van Siena . Het is in een gebied rijk aan natuurlijke schoonheid , tussen Monticiano en Chiusdino , in een beschermd, wild en ongerept  gebied. De Abdij van San Galgano ’s heeft een belangrijke passage en oriëntatiepunt voor reizigers , pelgrims en religieuze mensen voor eeuwen.

beschrijving
Prestigieuze j gerestaureerde boerderij te koop in Toscane . Het Dimora di San Galgano is een land vakantie – huis van hoge kwaliteit . Het is afgeleid van een oud klooster gebouwd in de twaalfde eeuw door de Cisterciënzers monniken en is gemoderniseerd tot een comfortabele residentie met behoud van de oorspronkelijke architectuur.

Het ligt tussen Siena en de zee , in een prachtige omgeving tussen de bossen , op de heuveltop van Montesiepi in de buurt van de Romaanse kerk van San Galgano met uitzicht op de lager gelegen San Galgano cisterciënzers abdij.

De gebouwen van het landgoed , de Romaanse kerk en de gotische abdij zijn allemaal gebouwd met dezelfde soort stenen origineel van de rivier Merse en Toscaanse stenen.

Het landhuis is voorzien van alle moderne gemakken die een reiziger nodig heeft . Het heeft oude inrichting en traditionele Toscaanse objecten terwijl de gemeenschappelijke ruimtes in een moderne stijl die mooi wordt gemengd met de rest van het meubilair van het huis gemaakt zijn. Het gebouw biedt plaats aan 10/12 volwassenen en heeft zes grote en comfortabele kamers met een prachtig spectaculair uitzicht over het Toscaanse landschap. Het huis strekt zich uit over drie verdiepingen .

Volledig onafhankelijk van de rest van het pand, maar grenzend aan de tuin is er een klein, comfortabel bijgebouw bestaande uit een slaapkamer met tweepersoonsbed elegant ingericht , badkamer en kitchenette voorzien van alle comfort en huishoudelijke apparaten , waaronder een kleine open haard voor romantische avonden . Er zijn ook twee vrijstaande bijgebouwen gebruikt als civiele opslag voor een totaal van 300 vierkante meter , converteerbaar in twee prachtige woningen.  Rondom is er een prachtige tuin met een uniek uitzicht over de San Galgano abdij die dit object echt bijzonder maakt .
Het landgoed wordt gecompleteerd door 9 hectare grond met een vijver, olijfgaarden en wijngaarden.
Netto oppervlakte : ( 400 | ” )
Kamers: ( 15 | ” )
Badkamers : ( 7 | ” )
Slaapkamers : ( 6 | ” )

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

13