Fraai appartement Umbrië

Overzicht

ID: #3078
Prijs: € 195,000
Type:
Locatie: Italië
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Oppervlakte: 130m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Mooi appartement met waardevolle kenmerken gelegen in het hart van het historische centrum van Acquapendente . Het verspreidt zich over de verdieping van het Palazzo Vecchio en heeft een netto oppervlakte van 130 vierkante meter op een niveau. Karakteristieke kamers en kelders te renoveren op de begane grond en tuin van 180 vierkante meter

plaats
Acquapendente is een dorp te bereiken via de Via Cassia en is gelegen tien kilometer ten noorden van het meer van Bolsena , vlak bij de Naturale reserve van Monte Rufeno , aan de overkant van de rivier Paglia .  Acquapendente dankt zijn naam aan het feit dat het dicht bij diverse kleine watervallen die uitmonden in de kleine rivier Paglia ligt , die de natuurlijke grens tussen Lazio en Toscane markeert .

Van Aquapendente is het daarom makkelijk om de Bolsena ’s meer, de koele hellingen van de Amiata berg te bereiken met zijn thermale baden van Bagni San Filippo aan de kant van de Siena en de Saturnia kuuroorden aan de kant van de Grosseto ’s , de wonderen van de Val d’Orcia , met zijn beroemde middeleeuwse steden Montalcino , San Quirico d’Orcia , Pienza en meer in het algemeen al die beroemde gehuchten tussen Noord- Lazio, Umbrië en Zuid-Toscane .

beschrijving
Een zeer charmant appartement gelegen op de begane grond van het Palazzo Vecchio in het historische centrum van Acquapendente . De woning heeft een netto oppervlakte van 130 vierkante meter en is op een niveau , op de eerste verdieping van het Palazzo . De woning bevat ook opslagruimten en kelders te renoveren op de begane grond en een buitenruimte als een moestuin van ongeveer 180 vierkante meter , bereikbaar via de bergingen. De buitengevel heeft een metamorfose ondergaan . Toegang wordt gegeven door een grote trap gedeeld met een ander appartement gelegen op de tweede verdieping . Het appartement bestaat uit een inkomhal , een grote woonkamer van 40 vierkante meter met geschilderde muren en het plafond bogen , slaapkamer met beschilderd plafond bogen , een tweede slaapkamer , kast / bijkeuken, eetkamer , keuken en badkamer . Het appartement is onlangs gerenoveerd , het is bewoonbaar en momenteel bewoond , maar het vereist een aantal kleine verbeteringen .

Op de begane grond , met onafhankelijke toegang op slechts een paar meter van de ingang , zijn er de oude opslagruimtes en kelders te renoveren in aanvulling op de tuin / boomgaard. Ditt is een interessante prive buitenruimte van ongeveer 180 vierkante meter , gelegen in de hart van het historische centrum van de stad , tussen de oude karakteristieke huizen gemaakt van tufsteen . De toegang tot de bergingen en de tuin kan ook uit in het appartement , door de heropening van een oude deur en een oude ijzeren trap . Het pand ligt op slechts een paar meter van alle grote winkels en diensten in de stad .

Staat van onderhoud
Het pand is onlangs ondergaan renovatie begin 2000 toen de eigenaar volledig opnieuw gemaakt van de keuken , de badkamer en elektrische en verwarmingsinstallaties . Het dak werd volledig opnieuw gemaakt in de jaren ’80. De plafonds zijn in houten balken en terracotta tegels met valse gewelfde camorcanna plafonds in de woonkamer en een van de kamers , en valse camorcanna plafond beschilderd of versierd in de andere kamers . De vloeren zijn terracotta en oude handmadecementine zeshoekige Nouveau. De luiken zijn allemaal houten . Een deel van de ramen hebben dubbele beglazing , sommige niet . De buitengevel is aan renovatie .

nutsbedrijven
Alle nutsvoorzieningen zijn inbegrepen . De elektrische en verwarmings-systemen zijn vernieuwd in het begin van 2000 . De verwarming heeft een autonome aardgas ketel met radiatoren in de keuken en eetkamer , en kachels ( gas en elektrisch) in de twee slaapkamers en de woonkamer .

Kadastrale gegevens
Het gebouw werd gebouwd vóór 1967 en werd later hersteld door gereglementeerde permissies planning. Uit de kadastrale oogpunt van de woning is goed geregistreerd NCEU de CiMunicipality van Acquapendente .

Eigendom Details / EVO
De woning is geregistreerd op naam van een persoon en de verkoop is dan om belasting registratie van 10 % onderworpen indien gekocht als een tweede huis of van 3 % indien gekocht als een eerste huis met de verplichting om de woonplaats naar binnen 18 maanden na de datum van de notariële akte .

Potentiële Landgebruik
Met betrekking tot de kenmerken van de architectonische waarde van het onroerend goed , het is perfect geschikt voor gebruik als een vakantiehuis van grote charme met een kans in een zeer levendige , mooie en historische stad als Acquapendente te leven . Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf Rome en Florence . Ideaal als een eerste huis gezien door de gezellige sfeer en de zeer centrale ligging .

Algemene voorzieningen

  • Centrale verwarming

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart