Watermolen Woning

Overzicht

ID: #323
Prijs: € 340,000
Type: Watermolen
Locatie: Auvergne
Badkamers: 2
Slaapkamers: 9
Oppervlakte: 432m2
Beoordeling:
Mooi smaakvol en recent gerenoveerde watermolen en molenaars woning gelegen in een vallei met een kleine rivier . Deze charmante woning beschikt over een hoofdgebouw ( de molen ) volledig gerenoveerd in twee aparte woonruimte met ongeveer 400 m² en 4 niveaus : een grote woonkamer met open keuken / woonkamer met openslaande deuren naar de tuin , een kamer ( 20 m² ) die kan worden gebruikt als bijkeuken , extra slaapkamer of kantoor , op de eerste verdieping : twee ruime slaapkamers , een badkamer , een grote overloop met twee oude graan hoppers nu in gebruik als boekenkast , op de tweede verdieping : hal met aparte ingang voor de ” gite ” , een ruime woonkamer met open keuken / woonkamer ( de eettafel is gebouwd rond een oude molen mechanisme ) , een andere kamer op deze verdieping die gebruikt kan worden als een extra slaapkamer / kantoorruimte , wc , op de derde verdieping : vier dubbele slaapkamers en een badkamer .
De oude wielen in het dak zijn nog steeds zichtbaar , ook de oude meel zeef is nog steeds aanwezig . Het molenaarshuis ( 60 m²) is smaakvol gerestaureerd en bestaat uit: op de begane grond , een open woonkamer en keuken , badkamer met douche en op de eerste verdieping : twee grote slaapkamers . Veel van de originele molen elementen zijn bewaard gebleven en daarom heeft het gebouw zijn unieke karakter en straalt karakter behouden met alle moderne comfort!
Op het moment dat de molenaarswoning en de bovenste twee verdiepingen van de watermolen met succes verhuurd worden als ” gites ” . De onderste twee verdiepingen van de molen in gebruik als eigenaars accommodatie . Dit unieke pand is zo charmant als ” pastoraal ” . Een must -see !
De molen ligt op 6 km van St Gervais d’ Auvergne , waar u alle voorzieningen kunt vinden en op 50 km van Clermont Ferrand (die een internationale luchthaven heeft ) en slechts 3u00 met de trein van Parijs .
Beschrijving.
watermolen :
Kamers: 10 Netto grond fllor : 370 m²
Slaapkamers : 7 Badkamers : 1 Badkamer met douche : 1
Type keuken : Amerikaans ingericht
Aard van de verwarming: Centrale & met een back -ketel
Wc : 3 Studie kantoor / speelkamer : 1
Niveaus : 4 Tuin : 19000 m²
Sceptische tanks : 2 DPE : E ( energieverbruik)
Miller huis:
Kamers : 3 Netto begane grond: 62 m²
Slaapkamers : 2 Badkamer : 1
Type keuken : Ingericht en amerikaanse
Aard van verwarming : met een back -ketel en elektriciteit voor de slaapkamers
Algemene staat: Goed
Wc : 1 Niveau : 2 DPE : G ( energieverbruik)

Algemene voorzieningen

  • Aan rivier
  • Uitzicht vallei

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

0