Eigentijdse villa

Overzicht

ID: #2421
Prijs: € 565,000
Type: Villa
Locatie: Costa Blanca
Badkamers: 3
Slaapkamers: 4
Oppervlakte: 260m2
Beoordeling:

Aangeboden: VILLA HERAS . Een uitzonderlijke en zeer unieke luxe woning te bouwen op deze zeer spannende ontwikkeling . Gelegen in een van de mooiste locaties met uitstekende zee en panoramisch uitzicht , dit is een van een reeks van luxe onvergelijkbare panden in termen van prijs en kwaliteit.

Bouw afronding is ongeveer 10 maanden vanaf de aanvang van de bouw met een zeer aantrekkelijk  betalings plan en het perceel van uw keuze . De villa zal worden gebouwd naar uw exacte specificaties . Geen villa zal hetzelfde gaan lijken , zodat iedere klant iets unieks zal verwerven .

De bijzondere architectuur en het ontwerp van deze villa met kamerhoge glazen gevels leiden naar een zonneterras en een zwembad. Het zal worden gebouwd op een 1009 m ² perceel en zal de nieuwste technologie en alle denkbare luxe bieden . Woning eigenschappen voor deze villa op te nemen ; Een plattegrond van 260M ² . 4 slaapkamers . 3 badkamers allemaal uitgerust en voorzien van Porcelanosa . Open lounge , keuken en eetgedeelte . Filmzaal , Overdekt zwembad met luxe spa en een sauna . Vloerverwarming. Marmer betegelde vloeren . Smart / Intelligent huis systeem . Aangelegde tuinen met 10m x 4m infinity pool . Volledige specificatie lijst en plattegronden zijn beschikbaar .

Op Parque Olimpo vindt u boeiende nieuwbouw woningen van ongebruikelijke ontwerp en opmerkelijke kwaliteit. Er zijn diverse kavels beschikbaar (dubbele plots ook beschikbaar) allen met een prachtig panoramisch uitzicht op de bergen en de zee. Elke eigenschap zal uniek zijn en zal worden gebouwd volgens de kopers´ smaak en wensen.

Algemene voorzieningen

  • Air conditioning h/c
  • Alarm
  • Beveiliging
  • Binnen zwembad

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart