Dorpswoning Sarteano (SI)

Overzicht

ID: #6004
Prijs: € 290,000
Type: Stadswoning
Locatie: Italië
Badkamers: 2
Slaapkamers: 1
Oppervlakte: 150m2
Beoordeling:

Korte beschrijving

Gerenoveerd appartement in de oude stad in Toscane  – In het hart van het historische stadje van Sarteano ( Si ) , in een achttiende-eeuws gebouw , volledig gerenoveerd licht appartement met een oppervlakte van 150 vierkante meter c.ca. alsmede een zolder van 40 vierkante meter c.ca.

plaats

Toscane – Het appartement is gelegen in het hart van het historische dorp Sarteano ( Si ) , met uitzicht op het centrale plein en  op een steenworp afstand van de parkeerplaats en toegang tot alle noodzakelijke diensten . Op slechts 6 km van de snelweg A1 ( afslag Chiusi – Chianciano Terme ) ; het pand ligt precies halverwege tussen Florence en Rome , en is gemakkelijk te bereiken met de trein via het station van Chiusi . Vanaf hier kunt u talloze andere historische culinaire bestemmingen zoals San Casciano dei Bagni , centrum Hotels en Spa ingevoegd tussen de Leading Small Hotels of the World en The Great Spa Hotels of the World , Montepulciano , Montalcino , Pienza , Cortona , Arezzo , Orvieto en Perugia. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn : Rome Fiumicino Leonardo da Vinci , Florence en Perugia Sant’Egidio .

beschrijving

Toscane – De woning is gelegen in de historische plaats Sarteano , te midden van alle dienstenen bestaat uit 2 units gecombineerd in een woning en heeft een totale oppervlakte van 150 vierkante meter c.ca. Het appartement is verdeeld over drie verdiepingen van een gebouw – (een deel van het gebouw is van de jaren 400  en een deel van de jaren 700) – met prachtig uitzicht op het centrale plein van de stad en de omliggende heuvels , met uitzicht op de berg Cetona .

Op de 1e verdieping bevindt zich de ingang van het huis van waaruit u via een interne trap u het tweede niveau waar er een polyvalente ruimte die momenteel gebruikt als studeerkamer en een badkamer kunt bereiken . Ook via een interne trap opnieuw in handgemaakte terracotta , bereiken we de derde verdieping van het gebouw waar een grote en lichte woonkamer met open haard en een volledig functionele galerie als een aangename accommodatie voor de master bedroom .

Vanuit de woonkamer , met een paar trapjes  is er een ruime overloop momenteel gebruikt als een kast – dressing, een badkamer, een woonkamer en een eetkamer met open haard en een kitchenette . Alle kamers zijn zeer ruim en licht op alle uren van de dag , met de typische kenmerken van de oude gebouwen nog steeds zichtbaar ( bogen, balkenplafond, grote ramen ) .

Het appartement is gelegen in de buurt van openbare parkeerplaatsen gratis , met uitzicht op het centrale plein van de stad en het Teatro Comunale , alle voorzieningen zijn op loopafstand , maar op hetzelfde moment kunt u door de buitengewone isolatie geen lawaai horen. Het appartement heeft een loft van ongeveer 40 m², gebruikt als een wasruimte waar ze de droger, wasmachine en boiler werden geplaatst . Vloeroppervlak : ( 125 | ” )
Kamers : ( 6 | ” )
Baden: ( 2 | ” )
Kamers : ( 1 | ” )

Algemene voorzieningen

  • Gerenoveerd
  • Goed onderhouden
  • Open haard
  • Uitzicht dorp
  • Vlak bij voorzieningen

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

13