Luxe strand penthouse

Overzicht

ID: #102
Prijs: € 1,100,000
Type: Penthouse
Locatie: Costa del Sol
Badkamers: 4
Slaapkamers: 5
Oppervlakte: 348m2
Beoordeling:

Doncella Beach ligt op slechts enkele minuten van de jachthaven en het centrum van Estepona , in het hart van de Costa del Sol , die bekend staat als een grote toeristische bestemming in Zuid-Europa dankzij het fantastische mediterrane klimaat en de prachtige stranden .

De bevoorrechte locatie biedt een schitterend uitzicht op de Straat van Gibraltar, die Europa scheidt van Afrika .

Het omarmen van het beste dat het leven te bieden heeft , Doncella Beach is verfijnd en prachtig. Zonder twijfel de standaard is ingesteld, luxe diensten en lifestyle opgevat als een ode aan de zintuigen.

Een oneindige waaier van kleuren kan dagelijks te zien op Doncella Beach , omvat het blauw van de Middellandse Zee , kilometers van gouden zand , intens groen in de elegante tuinen en het zuivere witte licht dat elke ochtend binnenvalt elke hoek van deze rustige oase .

Doncella Beach is doordacht tot in het kleinste detail . …. materialen , afwerkingen , texturen allemaal zorgvuldig geselecteerd om verschillende sferen te creëren in elk appartement. Fijn hout op de terrassen die warmte en de koele sfeer van een marmeren interieur en vloeren draagt ​​zijn slechts enkele van de echte voorbeelden van een huis ontworpen voor de vijf zintuigen .

Doncella Beach is een plek vol sensaties die je brengt de kwaliteit van leven en rust , naar het geluid van het zachte ruisen van de zee .

Algemene voorzieningen

  • Air conditioning h/c
  • Terras

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart