Charmante villa Umbrië

Overzicht

ID: #6154
Type: Villa
Locatie: Italië
Badkamers: 5
Slaapkamers: 6
Oppervlakte: 1200m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Luxe villa te koop in Umbrië op de grens met Toscane. Mooie woning met zwembad , terras , tuin en uitgestrekte landbouwgrond van 15 hectare , waarvan 4 van een olijfgaard productie met gecertificeerd biologische olijfolie van hoge kwaliteit. De woning beschikt over hoogwaardige materialen en heeft de sfeer van een charmant huisje van het platteland en tegelijkertijd van een luxueuze villa.

plaats
Luxe villa in Umbrië , op het platteland in de buurt van Orvieto, ongeveer 15/20 minuten . De villa is volledig omheind en ‘ eenvoudig en gemakkelijk toegangkelijk dmv een verharde weg.  Gelegen in het hart van Italië , op de grens tussen Umbrië en Toscane , halverwege tussen Rome en Florence in de beroemde Chianti streek / Orvieto . De villa is gelegen op de top van een heuvel en biedt een panoramisch zicht over ongerepte bossen en wijngaarden , in een continue opeenvolging van perspectieven , ontmoet de buurt van Castello della Sala , Orvieto , de Cimini bergen , Cetona en Amiata buiten de vallei. Op de achtergrond het profiel van Toscane en uitzicht op de vallei van de Chiani en Chianti . De villa ligt op 3 km afstand van de schilderachtige oude stad van Ficulle , die de aanwezigheid van alle diensten garandeert .

Beschrijving

De Luxe villa te koop in Umbrië op de grens met Toscane is een mooi gebouw met terrassen , tuin en interessante biologische productieve landbouwgrond met olijfgaard. De villa heeft de sfeer van een boerderij in Umbrië en de elegantie van een villa in Toscane , dankzij zijn stijl die rekening houdt met typische materialen zoals dakpannen en oude terracotta , hout en steen.
De woning is op drie niveaus en een zolder met panoramische toren:
op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met aangrenzende badkamer en een grote walk – in closet . De kamer heeft toegang tot een eigen terras .
op de begane grond een grote en indrukwekkende dubbele hoogte woonkamer met een grote stenen open haard met ingang binnen / buiten en een ruime keuken ook met open haard en eetkamer zeer helder en met een adembenemend uitzicht , dankzij de gebogen ramen . Nog altijd op dezelfde verdieping vinden we 4 slaapkamers , opslagruimten en drie badkamers . Een elegante houten trap met uitzicht op de mooie woonkamer leidt tot een charmante loft / studie.
Op de onderste verdieping , die uitkijkt op de tuin met gazon en zwembad via grote openslaande deuren , een schilderachtige omgeving van 200 m² + grote keuken is bijzonder geschikt voor feesten en recepties . Deze kamer is toegankelijk vanuit zowel ‘ binnen als buiten , is geschikt voor maximaal 300 personen, waardoor het ideaal is voor zowel zomer en winter gelegenheden. In deze grote ruimte zijn er alle voorzieningen en attracties , waaronder de bijzondere open haard in het midden van de ruimte voor een ‘ warme en vriendelijke sfeer .

 

Algemene voorzieningen

  • Centrale verwarming
  • Gerenoveerd
  • Goed onderhouden
  • Open haard
  • Prive parkeerplek
  • Terras
  • Uitzicht vallei
  • Wijnkelder

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

13