Boerderij Umbrië

Overzicht

ID: #5668
Prijs: € 545,000
Type: Boerderij
Locatie: Italië
Badkamers: 4
Slaapkamers: 6
Oppervlakte: 500m2
Beoordeling:

Korte beschrijving
Gerestaureerde boerderij te koop in Umbrië POGGIO DEL PAPA ​​. Genesteld in de glooiende heuvels van ‘ Umbrië op een panoramische ligging een paar mijl van Castiglione del Lago is deze te koop aangeboden gerenoveerde boerderij met stenen en bakstenen duiventoren gelegen. Het is op twee niveaus , plus twee aparte bijgebouwen , met een totale oppervlakte van ongeveer 560 vierkante meter . De woning beschikt over een land van ongeveer een hectare, deels in combinatie met olijfbomen en bossen in een deel van een park met de aanwezigheid van een rijke verscheidenheid aan planten . Energy Class ” G ” .

plaats
Het huis te koop in umbriëis gelegen in ” De Bonami , ” in de buurt van Vaiano , een dorp in de gemeente Castiglione del Lago , een charmant stadje aan de oevers van het meer van Trasimeno , die alle diensten bied . U heeft toegang tot belangrijke historische steden als Cortona , Montepulciano , Chiusi , Perugia , Arezzo en Siena  in ongeveer 30-50 minuten. Ook langs de ‘ snelweg A1 van Chiusi – Chianciano Terme of Bettole , bereikt u grote steden als Rome of Florence .

beschrijving
Umbrische stenen en bakstenen duiventoren gebouwd in 1600 en gerenoveerd in de jaren ’80 , gelegen in een panoramische positie , met een weids uitzicht over de charmante heuvels van Monte Cetona en het fascinerende meer van Trasimeno .

Het huis is op twee niveaus , plus een duiventoren . Uitwendig heeft het karakteristieke lokale steen en baksteen.

De begane grond wordt momenteel gerestaureerd gedeeltelijk . Het gerenoveerde deel bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers . De eerste verdieping bestaat uit een grote woonkamer met open haard , keuken , twee badkamers en drie slaapkamers.

Naast het hoofdgebouw zijn er twee aparte bijgebouwen .
Alles met een totale oppervlakte van ongeveer 560 vierkante meter .

Bruikbare Oppervlakte : 500m2
Kamers: 24
Badkamers : 4
SlaapKamers: 6

Algemene voorzieningen

  • Gerenoveerd
  • Open haard
  • Prive parkeerplek
  • Privé tuin
  • Uitzicht bergen
  • Uitzicht vallei

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

13