Rustieke boerderij, Toscane

Overzicht

ID: #4155
Prijs: € 598,000
Type: Boerderij
Locatie: Arezzo
Badkamers: 4
Slaapkamers: 6
Oppervlakte: 390m2
Beoordeling:

Korte beschrijving

In Toscane , in de buurt van het centrum van Lucignano ( AR ) , bieden wij te koop aan een mooie gerestaureerde boerderij , momenteel in gebruik als B & B ( in delen ) , op twee niveaus met een totale oppervlakte van 300 m2 , compleet met bijgebouw voor renovatie van 160 m2 en de binnenplaats / tuin van 5600 m2 .

plaats

De woning is gelegen in het centrum van Lucignano , in een aangename omgeving, op slechts 1 km van de stad . Het pand is goed bereikbaar via een onverharde weg in goede staat. Lucignano is een gedistingeerde en goed bewaard gebleven middeleeuwse stad in Toscane, met zijn onmiskenbare stadsplan : het is gebouwd op een heuvel op 400 meter boven de zeespiegel de zee en is omringd door olijfbomen en cipressen .  Dit charmante dorp is gunstig gelegen , als we vanuit het zuiden via de A1 komen neemt u afslag Valdichiana om zo tot Lucignano te komen. In deze prachtige omgeving , kunt u een bezoek de mooiste steden zoals Siena 44 km . , Perugia 64 km.and Florence 90 km .

beschrijving

Het betrokken onroerend goed is gelegen op twee niveaus met een totale oppervlakte van 300 m2 en is momenteel gedeeltelijk in gebruik als B & B.
 
Begane grond : hal , keuken, woonkamer met kitchenette ( ruimte gebruikt voor het ontbijt voor B & B ) , slaapkamer , bijkeuken , 2 toiletten , een andere grote kamer die momenteel gebruikt als een cantina , stookruimte ;
 
Eerste verdieping : 6 slaapkamers, 4 badkamers , lobby. Het pand wordt aangevuld met een grote aangrenzende niet – gerenoveerde 160 m2 bijgebouwe en het terrein van ongeveer 5600 m2 , gebruikt als een binnenplaats en tuin met een kleine boomgaard en moestuin . Superficie utile : ( 390 | netto- oppervlakte ” )
Vani : ( 14 | kamers ” )
Bagni : ( 6 | badkamers ” )
Camere : ( 7 | slaapkamers ” )

Staat van onderhoud

Het gebouw is een oude structuur en renovatiewerken werden gedeeltelijk in de jaren ’80 gedaan en de meerderheid in 2003 uitgevoerd . Extern is de structuur gebouwd van steen en baksteen , het dak is vernieuwd in 2000 en is geïsoleerd . Intern zijn de plafonds gewelfde delen in baksteen , gedeeltelijk met gips afwerking. Vloeren zijn betegeld . Ramen en deuren zijn in hout met luiken in aluminium. Het stenen en bakstenen bijgebouw is een prachtig gebouw en vereist volledige renovatie

nutsbedrijven

Alle diensten zijn in de buurt , ondanks het feit dat de woning zich op het platteland bevindt is het een gunstige locatie. Elektriciteit , watervoorziening via een verbinding met een consortium, het verwarmingssysteem heeft een LPG tank en het huis is verdeeld in 3 verschillende zones , er is een telefoonlijn.

Algemene voorzieningen

  • Centrale verwarming
  • Gerenoveerd
  • Open haard
  • Privé tuin
  • Privé zwembad
  • Uitzicht vallei

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

13