Stads appartement, Rome

Overzicht

ID: #4144
Prijs: € 2,300,000
Type:
Locatie: Italië
Badkamers: 3
Slaapkamers: 3
Beoordeling:

Appartement Tridente, Rome

Korte beschrijving

Prestigieuze woning , gelegen op de tweede verdieping van het Palazzo Patrizi Nari , aan de Via Margutta . Dit zeer ruime , dubbele hoogte appartement , bestaat uit : studio van 65 m²  met een hoogte van 5,5 meter en een 30 m², studiegebied in het hok , twee slaapkamers , drie badkamers en een grote keuken .

plaats

Dit atelier / appartement is het een zeldzaamheid en is gelegen in de meest exclusieve gebied van Rome; het Tridente gebied, in de wijk Campo Marzio , in de Via Margutta een straat die bekend staat om zijn kunstenaars en prestigieuze galeries , een oase van rust , rijk aan tuinen , op een steenworp afstand van het bruisende hart van de stad , de Spaanse Trappen en Piazza del Popolo .

beschrijving

Het veilige gebouw heeft een hoofdingang op de weg die via een prachtige tuin toegang geeft met een pergola . Palazzo Patrizi Nari heeft meerdere ingangen waarvan één met een marmeren steenlaag waarop is gegraveerd ” schildersatelier ” bovenaan de toegangsdeur van het gebouw. Het gebouw heeft geen lift , maar het is uitgerust met een traplift . Het appartement is als volgt samengesteld : Een entree / gang die toegang geeft tot een badkamer , een kleine slaapkamer en een grote keuken. Deze aantrekkelijke kamers kijken uit op de toegang en op de tuin , aan de Via Margutta kant. Aan het einde van de gang aan de linkerkant, een grote kamer van ongeveer 65 vierkante meter. Dit is een studio voor een atelier kunstenaar , met karakteristieke ramen die reiken tot de 5.50 meter, hoog plafond en een badkamer . In deze bakstenen werk kamer met uitzicht op het tweede niveau , is een studie van ongeveer 30 m². Deze is toegankelijk via een trap , die leidt tot een extra slaapkamer en badkamer . Al deze mooie kamers kijken uit op de achtertuin van dit historische pand , op de hellingen van de Monte Pincio , met een heel mooi uitzicht op terrassen en tuinen van de Villa Medici . Bruikbaar oppervlak : ( 160 | netto- oppervlakte ” )
 Bagni : ( 3 | badkamers ” )
Camere : ( 3 | slaapkamers ” )

Staat van onderhoud

Verzonken houten plafonds , houten parketvloeren . PVC ramen met dubbele beglazing en deuren .

Algemene voorzieningen

  • Centrale verwarming
  • Gedeelde tuin
  • Gerenoveerd
  • Loopafstand voorzieningen
  • Vlak bij uitgaansgelegenheden
  • Vlak bij voorzieningen

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

15