Appartement in jachthaven

Overzicht

ID: #3903
Prijs: € 470,000
Type:
Locatie: Italië
Badkamers: 2
Slaapkamers: 2
Oppervlakte: 60m2
Beoordeling:

Luxe appartement ” Lionesso van Douglas ” te koop in Toscane – in een van de meest bekende, exclusieve en gerenommeerde badplaatsen aan de Toscaanse kust Marina di Scarlino . Het appartement is ongeveer 54 m² op een niveau en een terras van 111,30 m² groot met uitzicht op zee .carlino .

Marina di Scarlino is een unieke setting , ideaal voor liefhebbers van de zee en het biedt de mogelijkheid om een schilderachtige locatie te ervaren en werd opgericht om dromen waar te maken , met een mooie haven gebouwd op een ideale locatie aan de Toscaanse kust .
Dankzij de bescherming van Elba en de Golf, de Marina di Scarlino komt uit op een van de meest beschutte baaien in Toscane met het hele jaar door zachte bries .

De gehele begane grond wordt ingenomen door een overdekt winkelcentrum , waarin voorzieningen, zoals een supermarkt , tabakswinkel , modeboetiek , apotheek , arts kantoren , bars , restaurants , jacht huren , spa, een fitnessruimte en een duikcentrum aanwezig zijn. Extra services voor de jachthaven zijn: een high tech scheepswerf die booteigenaren de meest gekwalificeerde zorg voorzien, ligplaatsen, een overdekte garage die afzonderlijk kan worden aangeschaft , ontspanningsruimte met zwembaden voor volwassenen en kinderen , een solarium en een lounge bar , beach club met restaurant en het strand .

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping . Intern is verdeeld in : hal met kleine hal , een slaapkamer , een badkamer en een woonkamer met kitchenette met grote schuifpui die toegang geeft tot het grote terras met uitzicht op de zee , dat zorgt voor een prachtig uitzicht op zee en zonlicht voor verwarming van de living gebied heel.

Vanaf het terras met uitzicht op de zee kunt u genieten van een uitzicht over de jachthaven en open zee uitstrekt tot de eilanden Elba en Montecristo .

Binnen het resort en de omgeving , kunt u ook genieten van een groot aantal sporten, zoals golf , paardrijden , duiken, zeilen, fietsen en wandeltochten die u naar de mooiste plekken in de Maremma te bezoeken .

Daarnaast kunt u deelnemen aan een van de vele geplande evenementen georganiseerd elk seizoen , met als doel om uw verblijf zo aangenaam in de jachthaven te maken.

De verkoopprijs is inclusief de vaste inrichting en meubilair zowel interieur als exterieur dat gelijk voor alle appartementen .
De overige interieur meubilair en stoffering kan worden gekocht voor een toegevoegde waarde van ongeveer € 15.000 .

Superficie utile : ( 54,13 | netto- oppervlakte )
Vani : ( 3 | kamers )
Bagni : ( 1 | badkamers)
Camere : ( 1 | slaapkamers )

De elektriciteit, water, verwarming en airconditioning zijn operationele en perfect onderhouden. Wi-Fi in de appartementen en op de pieren, beveiliging en bewaking zijn beschikbaar op aanvraag.

Het pand is ingeschreven en voldoet aan zowel de stedelijke eisen en kadasters, NCEU voor de Scarlino gemeente.

De gebouwen, waarin zich 39 appartementen, zijn eigendom van een bedrijf en zijn op een erfpacht gebied. Met de aankoop, koopt de eigenaar een titel voor 75 jaar, tot 29 juni 2088.

De exclusieve ligging en de toegankelijkheid van de belangrijkste voorzieningen maken dit prachtige luxe appartement en de ideale woning voor gebruik als vakantiewoning in een van de mooiste gebieden van Toscane. Er is ook de mogelijkheid om te verhuren met de hulp van het personeel en de organisatie binnen de Marina.

 

Algemene voorzieningen

  • Loopafstand strand
  • Loopafstand voorzieningen
  • Vlak bij uitgaansgelegenheden
  • Vlak bij voorzieningen
  • Zee zicht

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *