3 Sardijnse Boerderijen

Overzicht

ID: #8307
Prijs: € 800,000
Type: Boerderij
Locatie: Costa Smeralda
Badkamers: 5
Slaapkamers: 5
Beoordeling:

3 Sardijnse Boerderijen. 3 traditionele Sardijnse Boerderij Huizen Costa Smeralda 800.000 euro. Sardinië te koop  gebouwd van lokale graniet binnen 1 hectare grond plinten heuvels en zandige gekleurde Canyons, het opvallende uitzicht op de zee in de verte zichtbaar.  Een unieke kans om een traditionele boerderij verdeeld in 3 verschillende woningen gemaakt van graniet te kopen, gelegen op de heuvel net boven Charmante Porto Cervo. Een locatie die is uitgegroeid tot de favoriete Vakantie plek voor de internationale jetset, zakenmensen, kunstenaars, Beroemde mensen van over de hele wereld die hier op deze hebben gevonden Stille oevers en schaduwrijke heuvels van hun tweede huis. In de laatste 20 jaar mensen hebben steeds meer oude traditionele huizen gekocht.  De verkoop van traditionele boerderijen is een echte zeldzaamheid. Bereikbaar via onverharde weg de idyllische San Pantaleo, het landgoed bestaat uit een hectare grond ingesloten voor een groot deel van zijn omtrek door een oude stenen muur in de woning een kleine privé-meer.  Een heilige plaats ook en een ontmoetingsplaats na een bedevaart naar San Pantaleo.

De boerderij is onbewoond geweest voor vele jaren, de nieuwe eigenaren, hij is een gerenommeerd kunstenaar, wilde doen b & b, maar hij gaf zijn project en het hele landgoed te koop.

Het hoofdgebouw dat is ook de grootste heeft een woonkamer, een grote keuken, een grote badkamer, een tweepersoons kamer met open haard, een tweede grote slaapkamer met tweepersoonsbed (totale woonoppervlakte ca. 90 m2)

Een mooie stenen patio met oude banken met een granieten stenen vloer kijkt uit op het hoofdgebouw. Ook een tuin met granaatappels en andere fruitbomen ..

Een tweede gebouw ligt op slechts 20 meter van het hoofdgebouw (kamer-badkamer -Kitchenette kamer) heel schattig, met een eigen ingang. Buiten granieten stenen terras.

Daarnaast is er nog een boerderij, erg mooi, met een bad, een grote kamer met open haard en kookhoek. Buiten houten terras met tuinhuisje (ingestort) van edele jeneverbes hout. Het uitzicht op zee vanaf hier zijn
Echt grandeur…..

De staat is dicht bij alles: pittoresk en artistieke San Pantaleo, Portisco met de grote jachthaven en de VIP-Porto Cervo
Het landgoed wordt geserveerd door elektriciteit, en de huizen worden geleverd met goed water. Een waardige investering als eenmaal opgeknapte dit landgoed zal veel waarde krijgen en zal terug naar zijn oorspronkelijke charme en schoonheid komen.

 

Ligging

Plaats: Costa Smeralda
Regio: Sardinië

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: http://www.contenthomes.com/contact  of telefoon +31(0)620847977 Content Homes, of +31(0)23-7370514 Leo van den Akker

Afbeeldingen

Algemene voorzieningen

  • Landgoed
  • Loopafstand voorzieningen
  • Privé tuin
  • Vlak bij uitgaansgelegenheden
  • Zee zicht

* de locatie op de kaart is puur indicatief en is om u een idee van de globale locatie te geven

Kaart

14