Over ons

2residence.com, Reinier van der Eeze en Leo van den Akker, heten U van harte welkom op onze site. Ons motto is “Helpen zoeken naar uw Droomwoning en het maken van de juiste keuze”. Zowel in Spanje, Frankrijk en Italië kunnen we u begeleiden. Ons kantoor bevindt zich in Marbella, Haarlem en Parijs.

Dankzij onze opgedane ervaringen, onze nieuwe ontwikkelingen en samenwerking met andere ontwikkelaars, kunnen wij u een zeer groot aantal projecten met scherpe prijzen en kwaliteit, aanbieden. Op onze Site ziet u slechts de etalage, maar het grootste aanbod ligt in de winkel.

“Wat er ook voor een mens belangrijk is, het gedijt in een atmosfeer van vertrouwen.”, (Sissela Bok, Zweedse filosofe [1934].) Wij zoeken net zo lang voor U, zodat U een goede keuze kunt maken. Dat betekent dat wij de over de mogelijkheid beschikken , in samenwerking met de collega’s, over duizenden projecten. Wij rekenen No Cure No Pay.

Wij bieden u de mogelijkheid te helpen voor Vrijblijvende zoek service, Legale ondersteuning, Vertaal hulp ter plekke, Hulp bij het organiseren van uw reis en bezichtigingen, Aftersales hulp, Verhuurservice, Sleutelhouder service, Op maat service.