Restored townhouse Marche

Overview

ID: #5735
Price: € 456,000
Type: Townhouse
Location: Italy
Bathrooms: 2
Bedrooms: 3
Area: 400m2
Rating:

Een gerestaureerd herenhuis met een tuin in een historisch dorp op een heuvel te koop in Marche .
La Dimora del Borgo is in een klein dorp op een heuvel in de gemeente Rotella ongeveer 40 minuten van de kust en de snelweg bij Pedaso . Ancona en Pescara luchthavens zijn ongeveer 90 minuten afstand .

Winkels en restaurants zijn te vinden in de nabijgelegen dorpen en het platteland en de dichtstbijzijnde stad is de prachtige hoofdstad van de provincie Ascoli Piceno die ongeveer een half uur is met de auto.

De toegang tot het huis is uitstekend en er is parkeergelegenheid.
La Dimora del Borgo is een onafhankelijk 400 m² herenhuis met 4 verdiepingen . Het huis is gebouwd in lokale steen en werd gerestaureerd in 2005 met zorg voor het handhaven van de meeste van de oorspronkelijke indeling van het huis . De kamers zijn eenvoudig ingericht en maken optimaal gebruik van de zonnige ligging van het huis .

Het huis bestaat uit een kelder , een badkamer en een speelkamer in de kelder , een salon , keuken , bijkeuken en badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers , een badkamer en een panoramisch terras op de bovenste 2 verdiepingen. De Eva’s kan vrij eenvoudig worden omgezet in een andere slaapkamer .

Rondom het huis is een volwassen en goed onderhouden tuin met een prachtig uitzicht op het platteland , diverse fruitbomen en een gerestaureerde schuur .

* property locations on the map are not always accurate but are meant to give you an approximate location!

Map

13

Second home in the Sun!

Welcome to 2residence.com. We like to be at your service in finding the perfect property in the sunny south, Spain, France or Italy!

2Residence is a collaboration between two brokerage offices in the Netherlands and Spain. We present you the best the market offers in second homes in Spain, France and Italy.

Our portfolio consists of properties in the most popular regions in these countries: Property on the Costa del Sol in Marbella, Ibiza and Mallorca in the Balearic Islands and on the Costa Blanca in Javea, Spain.

In France, we offer many historic homes, but also the popular regions Cote d'Azur, the Dordogne and Normandy.

In Italy, we concentrate on the Tuscany region, Umbria, Sardinia, Marche and Lazio (the region of Rome).

Our local partners have many other properties for sale, our website is just the shop window. We can support you from start to finish with your property search!

Our services!

  • Property scouting service, no obligations!
  • Legal support
  • Translation
  • Helping you organise your visit
  • Aftersales services
  • Rental service
  • key holder and property management service
  • Taylor Made services
  • All on a no cure no pay base!
>> Read More